Expremiér Paroubek utekl z rozhovoru: Nelíbily se mu otázky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Expremiér Paroubek utekl z rozhovoru: Nelíbily se mu otázky...

..zde už zuří a...
..zde už zuří a... (Foto Twitter)

Útěkem z bojiště zakončil expremiér Jiří Paroubek (64) rozhovor pro Český rozhlas plus. Nelíbily se mu totiž otázky redaktora Michaela Rozsypala, který se ho ptal na jeho plánovaný comeback do ČSSD.

Bývalý předseda sociální demokracie ukončil rozhovor po přibližně šesti minutách. Rozčílilo ho, že se redaktor chtěl bavit o jeho plánovaném comebacku do ČSSD a ne o jiných tématech. Paroubek, kterému se přezdívá buldozer, redaktora varoval, že se chce bavit o „užitečných věcech“, když ale Rozsypal téma nezměnil, zvedl se, obešel stůl, sbalil si taštičku a vyrazil ke dveřím.

Při odchodu se stroze rozloučil a byl pryč.
Návrat do ČSSD je pro Paroubka citlivé téma. Když totiž oznámil, že se chce stát znovu sociálním demokratem ve středočeských Cerhenicích, zvedla se vlna nevole v Praze a ve vedení strany. Pražská organizace, která musí expremiérův návrat posvětit, byla proti. Negativně se k přijetí Paroubka postavili i premiér Bohuslav Sobotka (45) a volební lídr strany Lubomír Zaorálek (60).

Na video se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.