Léčitel Tomáš Pfeiffer! Teď tvrdí: Mám starý čínský zvon, vyléčí deprese i mrtvici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Léčitel Tomáš Pfeiffer! Teď tvrdí: Mám starý čínský zvon, vyléčí deprese i mrtvici!

Tomáše Pfeiffera si můžete pamatovat z  devadesátých let, kdy léčil nemocné z obrazovky TV Nova.
Tomáše Pfeiffera si můžete pamatovat z devadesátých let, kdy léčil nemocné z obrazovky TV Nova. (pro Aha! – Martin Průša, archiv)

Č. BUDĚJOVICE – Deprese i následky mrtvice prý vyléčí 3,5 tisíce let starý čínský »vodnářský zvon«. Lidi o tom přesvědčuje kdysi velmi populární biotronik Tomáš Pfeiffer, který před lety léčil lidi i z televizní obrazovky.


Vzpomínáte? Léčil nás přes obrazovku!

Deprese i následky mrtvice prý vyléčí 3,5 tisíce let starý čínský »vodnářský zvon«. Lidi o tom přesvědčuje kdysi velmi populární biotronik Tomáš Pfeiffer, který před lety léčil lidi i z televizní obrazovky. Na jih Čech s sebou přivezl unikát, který se jen tak nevidí – obrácený zvon, který se naplní vodou a třením rukou se pak rozeznívá. Tóny, které vydává, mají údajně zázračné schopnosti...

„Vyléčil jsem pána, který prodělal mrtvici, nechodil, skoro nemluvil a dnes je téměř úplně v pořádku,“ pochlubil se Aha! svým uměním Tomáš Pfeiffer. Zvon prý našel před lety při svých cestách po ledovcích v Asii. Je slitinou sedmi vzácných kovů, které mají symbolizovat naši sluneční soustavu. „Obsahuje zlato, stříbro, rtuť, měď, železo, cín a olovo a na jeho dně je odlit delfín,“ vysvětlil léčitel.

Léčení pomoci znějícího zvonu prý pochází už ze staré Číny. Na to, aby nástroj vydal dunivé tóny, stačí jen třít rukama jeho madla. Pfeiffer má prý za sebou velké úspěchy, kdy pomocí prastarého nástroje vyléčil řadu lidí včetně těch, kteří se například po zásahu mrtvice nemohli hýbat. „Zvon neléčí jen tělesné problémy, ale i duševní. Dají se s ním vyléčit deprese a jiné psychické obtíže,“ tvrdí Pfeiffer.

Co na to doktoři?

Jaký názor mají lékaři na léčbu pomocí čínského zvonu? Patří podle nich mezi tzv. spirituální a psychologické metody. „Jde zejména o psychotroniku, která předpokládá možnost přenosu psychických impulsů na nemocného člověka. A o biotroniku, ta má zase schopnost vysílat »bioenergii« s léčebnými účinky,“ vysvětluje přední český lékař prof. MUDr. Pavel Klener, DrSc. „Obě metody předpokládají existenci mimosmyslových kontaktů mezi léčitelem a pacientem. Kromě dočasného zlepšení psychiky nemocného ale nebyl získán jediný spolehlivě ověřený důkaz o léčebném účinku těchto metod,“ je skeptický profesor Klener, který ale zároveň tvrdí, že by postoj lékařů k léčitelůmnelékařům neměl být rovnou zamítavý. „Pokud léčitel spolupracuje s lékařem a neodrazuje nemocného od klasické léčby, mohou jeho rady nebo prostředky přírodní medicíny přispět ke zlepšení celkové kondice a kvality života nemocného,“ uvádí profesor Klener.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.