Je to tady: Terorismus obráceně, najel na muslimy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Je to tady: Terorismus obráceně, najel na muslimy!

Po útoku zůstal před mešitou ve Finsbury Parku 1 mrtvý.
Po útoku zůstal před mešitou ve Finsbury Parku 1 mrtvý. (Foto Reuters, Twitter, repro YouTube)

Británie se vzpamatovává ze třetího teroristického útoku během jediného měsíce. Tentokrát se však role prohodily a muslimové byli v roli obětí. Do skupinky vycházející z mešity v severním Londýně najel v noci na pondělí muž (48) a nejméně jednoho člověka zabil.

Incident, který lze zjevně chápat jako jakousi zvrhlou vendetu za sérii útoků islamistů, se odehrál před mešitou ve čtvrti Finsbury Park po jedné hodině v noci našeho času. Poté, co pachatel pokosil skupinku opouštějící mešitu, jej podle výpovědí svědků několik lidí vytáhlo z auta a »složilo« ho na zem.

Byl při smyslech?
Útočník byl prý chlap jako hora, mlátil kolem sebe pěstmi a neustále vykřikoval: „Chci zabít všechny muslimy! Chci zabít všechny muslimy!“ Když už jej svědci znehybnili, žádal je, ať ho zabijí.
„Řekl jsem mu: Nebudeme tě zabíjet, proč bychom to dělali?“ odvětil mu dle svých slov Salah Alamoudi, který jej pomáhal zadržet do příjezdu policie. Pachatel byl poté převezen na vyšetření do nemocnice, kde odborníci prověří kromě jeho fyzického stavu i ten psychický.

Vše nasvědčuje tomu, že muž nebyl zcela při smyslech. Záběry z místa činu totiž ukazují, že poté, co jej policisté naložili do antonu, smál se, mával a skrz zamřížované okénko posílal směrem k běsnícímu davu pomyslné polibky...

Teror v Británii za poslední 3 měsíce
22. března
Khalid Masood (†52) najel autem do lidí na Westminsterském mostě, pobodal policistu, pak byl zastřelen.
OBĚTÍ: 5

22. května
Salman Abedi (22†) se odpálil na koncertě zpěvačky Ariany Grande v Manchesteru.
OBĚTÍ: 22

3. června
Tři islamisté najeli do lidí na mostě London Bridge, poté útočili noži v restauracích a barech. Policie je zlikvidovala.
OBĚTÍ: 8

19. června
Zatím neznámý muž (48) vjel dodávkou do muslimů vycházejících z mešity, policie jej zatkla.
OBĚTÍ: 1



Přečtěte si
-bello-
20. 6. 2017 • 13:06

Anglický Palach naruby. Šílená výzva vládě a taky marná oběť ! Co na to ty připostra.té vlády v Anglii , Francii , Německu , Belgii a Švédsku a vůbec v Západní Evropě, které vlastní občany do toho beznadějného srabu zatáhly ? ? Co na to říkají? Hm, hm odsuzují

lesnismes
20. 6. 2017 • 07:36

Neni zadny terorismus obracene .Nevim co ten truhlik" spisovatel"tohoto dila kouri ale asi zije v czechiii.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.