Soud: Nejsou důkazy, je volný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Soud: Nejsou důkazy, je volný!

Podle soudu je Vítězslav Novák nevinný.
Podle soudu je Vítězslav Novák nevinný. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Hrozilo mu 18 let kriminálu za jeden z nejhorších možných zločinů – vraždu mámy (†87). Nakonec je ale Vítězslav Novák (53, na snímku) z Úsova na Olomoucku volný. Soud ho zprostil obžaloby kvůli nedostatku důkazů.
Podle obžaloby měl Novák loni v lednu brutálně ubodat a zardousit svou invalidní matku (†87).

Důvodem mělo být to, že seniorce vadilo, že její syn nepracuje a holduje alkoholu. Novák vinu od počátku popíral. „Matku už jsem našel mrtvou. Až já toho hajzla chytím, já mu to spočítám,“ prohlásil. Už krajský soud uvedl, že důkazy proti Novákovi nejsou jednoznačné. V době vraždy byla v domě i mužova přítelkyně a vraždit mohla ona. Ani proti ní však nejsou důkazy. Olomoucký vrchní soud včera zproštění viny pravomocně potvrdil.

Podle obžaloby měl Novák loni v lednu brutálně ubodat a zardousit svou invalidní matku (+87). Důvodem mělo být to, že seniorce vadilo, že její syn nepracuje a holduje alkoholu.
Novák vinu od počátku popíral. „Matku už jsem našel mrtvou. Až já toho hajzla chytím, já mu to spočítám,“ prohlásil. Už krajský soud uvedl, že důkazy proti Novákovi nejsou jednoznačné. V době vraždy byla v domě i mužova přítelkyně a vraždit mohla ona. Ani proti ní však nejsou důkazy. Olomoucký vrchní soud včera zproštění viny pravomocně potvrdil.

Přečtěte si
jarypadlo
20. 6. 2017 • 10:31

Jasné důkazy nebyly na Kajínka,nejsou na Nečesaného ani na Kramného.Justice je zločinná sama o sobě a zákony jsou jí k smíchu. https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU . . . https://www.youtube.com/watch?v=PbGiEGf81Jo .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.