Nejlepší proměna Aha! pro ženy: Jak se Dana změnila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejlepší proměna Aha! pro ženy: Jak se Dana změnila!

Takto vypadala Dana před proměnou.
Takto vypadala Dana před proměnou. (Foto ara)

Paní Daniela ze středočeské obce Krpy se do proměny přihlásila hlavně proto, aby věděla, jak se připravit na významnou rodinnou událost. Její dcera se totiž bude v létě vdávat a ona by chtěla na svatbě, která proběhne až v dalekém Řecku, zapůsobit co nejlépe. I tohle je správný důvod přihlásit se do proměny časopisu Aha! pro ženy. A tahle se povedla na výtečnou!

Paní Daniela nosí většinou hodně sportovní sestřih, a to v mnohem kratší variantě než měla před proměnou. Kadeřnice však původní délku v podstatě zachovala, aby účes působil více žensky a mohl se upravovat do různých variant. „Barvu jsem zvolila tmavou kaštanovou s proužky v tmavé ostružinové. Paní Daniela je prý zvyklá ještě na tmavší odstín, ale myslím, že v tomto vynikne mnohem lépe,“ popsala kadeřnice.

Daniela (65) z Mladoboleslavska nadšená ze šatů!

Po kadeřnici si ji vzala do parády vizážistka, ta se zaměřila především na zvýraznění očí. Poté už přišlo na řadu zkoušení outfitů. Paní Daniela si vyzkoušela tři různé modely, ať už ve stylu jí blízkém nebo něco zcela nového. Nejvíce však byla překvapená z růžových šatů s květinovým potiskem. „Šaty nosím málo, ale můžu říct, že tenhle model pro mě byl inspirací pro letošní léto. Sama bych si je určitě nevybrala, protože bych si myslela, že růžová pro mě už není, ale ve výsledku to nebylo nejhorší. Kombinace se svetříkem, doplňky a šperky byla opravdu pěkná,” rozplývala se. Že by ideální inspirace na »řeckou« veselku?

Stylistka:
Ležérní styl ji omlazuje
A jaké byly rady stylistky Lucie? „Paní Daniele bych doporučila kombinovat věci, které spolu stylově trochu kontrastují, jako byla sukně s džínovou bundičkou. Přišlo mi, že sama není nějaká moc velká parádnice, takže jí takový ležérnější styl sedí, navíc si myslím, že jí také hodně omlazuje.“ Z barev by na ní stylistka viděla hlavně různé pastelové odstíny, pokud by chtěla nosit tmavé tóny, pak vždy raději méně a pouze v kombinaci se světlými barvami. V každém případě by měla omezit černou, protože v ní působí smutně.

Daniela (65) z Mladoboleslavska nadšená ze šatů!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.