Vrah Roma Radka Š. (†34) sedí ve vazbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vrah Roma Radka Š. (†34) sedí ve vazbě!

Zastřelený Radek Š.
Zastřelený Radek Š. (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Do vazby poslal včera soud muže (37), který o víkendu na chomutovském sídlišti Písečná rozstřílel Roma Radka Š. (†34). Venku na něj čekali příbuzní mrtvého, eskorta jej ale ukrývala, aby se k němu nedostali.

Střelec, který do Radka Š. vypálil osm ran, se přiznal. Podle informací Aha! řekl, že měl strach. Zastřelený muž mu prý pod okny křičel, najížděl na jiného Roma, se kterým se hádal, a demoloval zaparkovaná auta. Střelec měl prý pocit, že když nic neudělá, najede Radek Š. svou dodávkou i do něj.

„Soud jej poslal do vazby z obavy, že by mohl ovlivňovat svědky,“ uvedl státní zástupce Vladimír Jan. Dvacítka příbuzných oběti se s ním chtěla setkat. „Chceme ho vidět. Matka Radka se už třikrát zhroutila, museli jsme s ní do nemocnice,“ řekli.

Třetí rána byla smrtelná
Podle informací Aha! zasáhlo Radka Š. osm střel, třetí byla smrtelná. Policisté u střelce, který dříve pracoval u vězeňské služby, našli 250 nábojů.

Policisté na místě činu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.