Průzkum: Vládní krize ublížila ČSSD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Průzkum: Vládní krize ublížila ČSSD!

Vládní krize ublížila ČSSD!
Vládní krize ublížila ČSSD! (Infografika ČTK)

I přes podezření okolo financí Andreje Babiše (62) získalo hnutí ANO 33 procent voličských preferencí. 

Pro druhou ČSSD by teď rozhodlo 14 % lidí. ODS posílila od března o 4,5 procenta na 13 % a předběhla tak komunisty, kteří jsou na čtvrté příčce s 11,5 procenty. Vyplývá to z průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění za květen. Babišovo hnutí vzrostlo za dva měsíce o 0,5 procentního bodu. Naopak vládní krize se zřejmě podepsala na ČSSD, té 8 procentních bodů ubylo.

Vládní krize ublížila ČSSD!

 

Přečtěte si
ivanak
27. 5. 2017 • 09:33

Už opravdu jen naivní pi-tomec Sobotka si mohl myslet,že když vytáhnou do boje proti Babišovi za vydatné pomoci ožralého Kalouse,tak jim to pomůže.Jak se chovají oni,je jen pouhá zbabělost a ubohost.Teď sklízí,co zasel.Ať už je to s Babišem tak,nebo tak,jejich tah.byl špatný.Oni si snad myslí,že Česká republika je pouze Praha,ale není.A s čím se ještě Sobotka s Kalouskem vytasí?Moc musí být opravdu mocná čarodějka a hlavně to rozkrádání.Mysleli si asi,že největší obrana je útok,ale někdy to tak není.Babiš prohrál válku,ale vyhraje celou bitvu.Jeho preference budou ještě stoupat a dokáže sestavit vládu,bez jejich pomoci a to bude pro Babiše ta pravá odměna.

hejhej
27. 5. 2017 • 07:40

Vládní krizi vyvolal Sobotka, nikdo se nemusí divit, že táhne ČSSD do kopru. Sobotka nemohl snést, že panu Babišovi rostou reference, že p.Babiš chtěl znovu otevřít kauzu OKD a jejich bytů a žádal o přiznání majetku politiků. Sobotka začal Babiše špinit za pomoci opilce Kalouska a přitakávání zlodějské ODS. A výsledek se dostavil, socaní ztrácejí - VÝBORNĚ!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.