Afričanka (25) přijela do Česka za prací: Zmizela po dvou dnech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Afričanka (25) přijela do Česka za prací: Zmizela po dvou dnech!

Pátrání po Afričance bylo zatím bezúspěšné.
Pátrání po Afričance bylo zatím bezúspěšné. (Foto: PČR)

Pochází z afrického Beninu, u nás chtěla pracovat. Tangni Sigbeto Carine (25) na Litoměřicku ale beze stopy zmizela. Policisté po ní pátrají marně, nevylučují, že jí někdo ublížil.

Mladá žena pobývala v Česku legálně. Přijela za prací, pozvali ji sem její známí z Chudoslavic na Litoměřicku, kteří ji také u sebe ubytovali. Měla v pořádku povolení i vízum. Po dvou dnech ale zmizela, od té doby ji nikdo neviděl. Její poslední pohyb zachytila bezpečnostní kamera na jednom z domů v Chudoslavicích dopoledne 4. května. Na záběru dlouhém zhruba 50 vteřin je vidět, jak žena vychází z rozestaveného domu a prochází přímo pod kamerou.

Pak jí zřejmě zazvoní mobil, který si nese v pravé ruce. Pohlédne na displej a hovor přijme. Telefonuje za chůze, gestikuluje přitom rukama, pak se s mobilem stále u ucha z dosahu kamery vzdálí a už se nevrátí. Policisté po ní hned následující den vyhlásili pátrání. „Veškeré kroky vedoucí k vypátrání pohřešované byly dosud negativní. Není vyloučeno, že se mohla stát obětí trestného činu,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová. Dodala, že kriminalisté proto prosí o pomoc při pátrání veřejnost.

Nemluví česky
Pohřešovaná žena tmavé pleti je 160 až 165 cm vysoká, má podsaditou postavou, a černé rovné vlasy, které nosí svázané do culíku. V době odchodu byla oblečena do šedého trika a modrofialové vesty, modrých riflí a na nohou měla černé kotníčkové boty. Nemluví česky, jen francouzsky a částečně anglicky.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.