Kojence nechala v autě a hrála automaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kojence nechala v autě a hrála automaty!

Kojence nechala v autě a hrála automaty!
Kojence nechala v autě a hrála automaty! (Shutterstock.com)

Stačila ještě chvilka a žena (30) mohla mít na svědomí smrt svého dítěte (8 měsíců). Nechala ho hodinu v zamčeném autě, které zaparkovala v místě, kam pražilo slunce. Z horoucího pekla kojence vysobodili policisté.

Děsivá scéna se odehrála ve Všebořicích na Ústecku v neděli, kdy byl svátek matek. Tahle žena ale rozhodně správnou matkou není. Policisté dostali oznámení, že v zaparkovaném autě pláče miminko. Museli rozbít okno, vyndat ho ven a předat záchranné službě.
„Po chvíli se na místo dostavila matka a tvrdila, že byla pouhých pět minut v místní herně. Policisté však zjistili, že v herně hodinu hrála automaty,“ informovala včera jejich mluvčí Veronika Hyšplerová.
Kojenec byl po ošetření v nemocnici propuštěn domů. „Žena je podezřelá z trestného činu opuštění dítěte nebo svěřené osoby, za což jí hrozí až pětileté vězení,“ doplnila Hyšplerová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.