Chce vypadat přirozeně: Do prsou si proto píchá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chce vypadat přirozeně: Do prsou si proto píchá...

No uznejte, přirozenost sama!
No uznejte, přirozenost sama! ( Foto VK, Profimedia.cz )

A holčičko, proč máš tak velké dudy? To abych se lépe prodala… Rita Kern (27) z ruské reality show Dom-2 nemá plastických operací dost. A další zákroky podstupuje, aby nevypadala uměle…

Prý aby její masivní poprsí mělo hladký vzhled, nechává si do něj píchat kyselinu hyaluronovou. Ta se běžně používá pro vyhlazování vrásek, aplikace do prsou je poměrně novým postupem. V USA je zakázaná, v Evropě se diskutuje, zda je to bezpečné… ale v Rusku si s tím evidentně hlavy nelámou.

„Dost lituju, že jsem tuhle terapii nepodstoupila už dřív, mohla jsem si ušetřit spoustu chyb,“ tvrdí modelka. Má zajisté spoustu fanoušků, ale jiní si z jejího vzhledu a nesčetných zákroků dělají na sociálních sítích ostrou srandu. „Idiote, mysli na své zdraví!“ nabádá Julija Kondrakova. „Nechala jsi ze sebe udělat bestii a vybízíš k tomu i ostatní!“ napsal zase Bboner Garagee. „Vypadá to strašidelně! Co když to vybouchne a silikon se rozprskne všude okolo!?“ hrozí se další.



Přečtěte si
ochcallis
25. 5. 2017 • 14:10

připadáte si alespoň vtipný? nejste...

adjacky
25. 5. 2017 • 13:36

co by jste chtěli burani z RUSKA rusáci vždy byli hloupí a natvrdlí jak již to dlouho víme ale tahle pipin----to dokázala celému světu že jsou na úrovni opic,a myšlení to je hodně daleko za nima.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.