Pád mladé ženy (†27) z 10. patra: Zabila ji náměsíčnost? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pád mladé ženy (†27) z 10. patra: Zabila ji náměsíčnost?

Skotka Kirsty Maxwell (†27)
Skotka Kirsty Maxwell (†27) (Foto Profimedia.cz, ara)

Skotka Kirsty Maxwell (†27) se vydala na kamarádčinu rozlučku se svobodou do španělského Benidormu. Tam ale vypadla za záhadných okolností z balkonu v 10. patře. Podle některých ji zabila náměsíčnost, jiní tvrdí, že jí někdo »pomohl«.

Kirsty sama se vdávala loni v září, teď si chtěla užít rozlučku kamarádky. Naposledy byla viděna v sobotu na párty, ze které odcházela kolem čtvrté ranní. Krátce po usnutí se ale prý probrala a bosky došla až k pokoji skupinky Britů. Zaklepala na dveře a... Co se stalo potom, je otázkou.

Z domu s bazénem vypadla.

Jisté je, že Maxwell našli v osm ráno mrtvou dole u bazénu...
Pár hodin na to odvedla španělská policie k výslechu Brita Josepha Grahama (32). „Jsem nevinný, víc vzhledem k vyšetřování nemůžu říct,“ bránil se poté, co ho pustili na svobodu. Vyšetřovacích verzí je několik. Buď náměsíčná z balkonu spadla nevědomky, možná na ni ve spánku někdo promluvil, ona se lekla a spadla, šetří se i možnost, že skokem se snažila uniknout znásilnění. Zdá se totiž, že všichni zúčastnění měli v sobě dost jak alkoholu, tak i drog!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.