Franz Starka po vyhazovu z Egypta o kamarádech, kteří se posmívají jeho ženě: Jsou to svině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Franz Starka po vyhazovu z Egypta o kamarádech, kteří se posmívají jeho ženě: Jsou to svině!

Franzovy úsměvy z tréninků Ismaily SC  už jsou minulost.
Franzovy úsměvy z tréninků Ismaily SC už jsou minulost. ( Foto Aha! – Marek Pátek, ara )

Ach, Františku, to je zase situace. Energií nadupaný kouč Franz Straka (58) úpí poté, co ho už po necelých čtyřech měsících vyrazili z klubu Ismaily SC.

Ne že by proti vyhazovům nebyl obrněný. Vždyť to u Nilu byla za šestnáct let už jeho patnáctá štace v osmi zemích tří kontinentů, ale... Tentokrát ho děsně vytáčí, že s ním musí nést jeho kříž manželka Zdena. Aspoň to zostra tvrdí v epickém rozhovoru pro portál iSport.

„Hodně lidí mělo radost, že jsem v Egyptě skončil. Že se mi nedaří, že je Straka zase na ulici. Beru to. Jen mě štve, že je s tím konfrontovaná moje paní, aniž by někomu něco udělala. Chodí jí zprávy typu, že má manžela zase na dlažbě. Nejhorší je, že to jsou moji kamarádi. A klidně napište, že jsou to svině,“ rozohnil se František Straka.
No jestli je takhle v ráži i jeho ztepilá žena, pak není co závidět těm »kamarádům«, až je potká! Paní Zdena je totiž bývalá atletka a pořád má páru!

Franzovy úsměvy z tréninků Ismaily SC už jsou minulost.

Co také Straka řekl:
O tom proč v Česku nesežene práci
„Protože Straka je takový, jaký je. Přímý, řekne svůj názor. V Ismaily jsem ho řekl taky. Měnit se nebudu, jdu si svojí cestou. Buď mě lidi berou, nebo ne. Jsem upřímný člověk. Každému tady se můžu podívat do očí. U ostatních pochybuji.“
O rozhašené Spartě
„Vždyť je super, co tam dělají. Dokonce jsem slyšel, že hledají italského trenéra. Tak se na Letné asi budou vařit špagety.“
O vylepšené Slavii
„Podívejte se na ni. Udělala fantastický tah s trenérem Jardou Šilhavým. Je to nejlépe postavený tým v lize.“
Neveselé tváře. Františka Straku štve, že jeho vyhazov z Egypta dopadá na jeho ženu Zdenu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.