Střelba na dálnici kvůli nezaplacení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Střelba na dálnici kvůli nezaplacení!

Honička
Honička (foto Aha! - Zbyněk Schnapka)

Více než sedmdesát kilometrů ujížděl policii po dálnici D5 řidič (21) Opelu Corsa, který na pumpě natankoval a frnkl bez placení. První zátaras u Plzně prorazil, druhý na Tachovsku ho zastavil. 

Při policejní honičce se i střílelo.
Mladý řidič z Německa natankoval u benzinky na dálnici u Žebráku ve středních Čechách benzin za 1300 Kč. Nezaplatil a ujel. Policie ho stíhala, ale on nezastavil. Za tunelem Valík u Plzně pak prorazil první zátaras. „Vytvořili jsme překážku z nákladních aut a vozu policie. Tím se zúžil průjezd odstavným pruhem a řidiče jsme vyzvali k zastavení,“ řekl policejní mluvčí Jan Koželuh. Němec se ale rozjel proti jednomu z policistů. Ten tasil pistoli, zamířil a vystřelil varovný výstřel a rychle uskočil, aby ho auto nepřejelo. O 30 km dál u Stříbra na Tachovsku zastavil mladíka až druhý zátaras. Policisté postavili kamion přes celou dálnici.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.