Chlapec (9) přelezl v zoo plot: Medvěd mu sežral ruku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chlapec (9) přelezl v zoo plot: Medvěd mu sežral ruku!

Krmení medvědů se nevyplácí!
Krmení medvědů se nevyplácí! (Foto Facebook)

Nekrmit a nesahat! To platí všeobecně o zvířatech snad ve všech zoologických zahradách. Devítiletý chlapec z Palestiny ale na upozornění nedbal a vlezl ke kleci s medvědem. Šelma mu v tu ránu ukousla ruku a před šokovanými návštěvníky zoo ji i sežrala!

K neštěstí došlo v palestinském městě Kalkílija na Západním břehu Jordánu, kam se klučina vydal v rámci školního výletu se svojí třídou. V tamní zoo si během chvilky vyhlédl klec s medvědem, přelezl bezpečnostní plot a vydal se rovnou k místu, kde bylo pro medvěda nachystané žrádlo.

V tu chvíli se na něj ale šelma vrhla, zakousla se hochovi do ramene a doslova mu urvala ruku! „Řval bolestí, zatímco šokovaní návštěvníci sledovali, jak medvěd rve jeho končetinu a postupně ji žere,“ popsal jeden z očitých svědků.
Hoch skončil v nemocnici a zoo byla dočasně uzavřena. Případem už se začala zabývat policie, která šetří, jak přesně k děsivé nehodě vůbec došlo.

Krmení medvědů se nevyplácí!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.