Skandál s cigáry pokračuje: Angličanka poznala otce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skandál s cigáry pokračuje: Angličanka poznala otce!

Varovný snímek na obalu ukazuje muže ležícího na nemocničním lůžku v bezvědomí a s dýchací trubicí v ústech.
Varovný snímek na obalu ukazuje muže ležícího na nemocničním lůžku v bezvědomí a s dýchací trubicí v ústech. (Foto: Profimedia.cz)

Další případ zneužití umírajícího muže ve varovné kampani na cigaretových krabičkách hlásí Anglie. Jodi Charles (42) si stěžuje na Evropskou komisi za to, že umožnila, aby se na cigaretách objevila fotografie jejího umírajícího otce Davida Rosse (†66)!

Evropská komise to kategoricky odmítá, stejně jako vylučuje poskytnutí fotografie nemocnice v Essexu, v níž otec před dvěma roky skonal. Britka si si je ale »na 110 procent jistá«, že muž na obrázku je její otec na smrtelné posteli. „Když jsem tu fotku uviděla, řekla jsem jen: Bože můj! Hned jsem bez pochyb věděla, že to je táta. Byla jsem zděšená,“ vylíčila Jodi, která se nebojí případně Evropskou komisi dostat před soud.

Krabičku ukázala matce a ani ta nepochybuje, že muž na obalu je její zesnulý manžel. Skandál se snímky umírajících pacientů na krabičce cigaret hýbe celou Evropou. Zasáhl i českého montéra Pavla Vránu (53) z Bučovic, jednoho Němce a Rakušana.

Varovný snímek na obalu ukazuje muže ležícího na nemocničním lůžku v bezvědomí a s dýchací trubicí v ústech.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.