Patrik K. (21) obviněný ze zabití Sabiny (†25): Přiznal se k vraždě, pak otočil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Patrik K. (21) obviněný ze zabití Sabiny (†25): Přiznal se k vraždě, pak otočil!

Patrik K. čeká na verdikt soudu, následně na něj byla uvalena vazba. Simonu měl vrah ubít i čtyřmi ranami kladivem.
Patrik K. čeká na verdikt soudu, následně na něj byla uvalena vazba. Simonu měl vrah ubít i čtyřmi ranami kladivem. (Foto Aha! – Karel Janeček, Facebook)

Seděl jako zařezaný, klopil oči a čekal, až ho soud pošle do vazby. Po padesáti minutách bylo jasno. Narkoman Patrik K. (21), který podle vyšetřovatele ubil k smrti kladivem krásnou Sabinu Č. (†25) v domě jejího přítele v Ostravě-Polance nad Odrou, bude čekat na soud v cele.

Vyhlídky na dlouhý pobyt ve vězení – hrozí mu 30 let i doživotí – s ním zamávaly. Původně se Patrik K. k vraždě sice přiznal, teď ale otočil! Začal své výpovědi měnit. „Ale jakým způsobem, to nebudu uvádět,“ uvedl žalobce David Bartoš.

Obviněný v poutech zatím na chodbě soudu seděl se skloněnou hlavou a nebyl schopen se nikomu podívat přímo do očí. „Důvod vraždy alespoň z toho, co známe teď, byl loupežný,“ uvedl žalobce David Bartoš, podle nějž měl mladou ženu ubít dvěma různými předměty.

Přečtěte si
6010
8. 4. 2017 • 13:39

Ten, kdo provede pro pár korun něco tak otřesného, ten nemá právo žít.Jsem v tomto jasném případě pro trest smrti.Tady nemůže dojít k justičnímu omylu.To ho budeme až do jeho smrti živit a šatit, či co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.