Zastřelil tchyni a tchána a pak se oběsil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zastřelil tchyni a tchána a pak se oběsil!

Manželskému páru už přivolaná policie nemohla pomoci.
Manželskému páru už přivolaná policie nemohla pomoci. ( Foto Aha! – David Malík)

Pohádal se s exmanželkou a jejími rodiči, následovaly dva výstřely! Rodinná tragédie se odehrála v noci na včerejšek v Praze, nyní ji řeší kriminalisté z mordparty.

Muž (†43) se pohádal s bývalým tchánem (†67) a tchyní (†66) a následně je zastřelil. Z místa utekl. Policii přivolala do bytu na sídlišti Háje zřejmě dcera zavražděných. „Byli jsme přivoláni do Mendelovy ulice, kde obyvatele domu ohrožoval muž pistolí,“ řekla policistka Andrea Zoulová. Podle ní v bytě byla i exmanželka útočníka, naštěstí ale utekla. „Hlídka po vstupu do bytu nalezli oba starší manžele bez známek života,“ řekla Zoulová.

Okamžitě se rozjelo pátrání. „V šest hodin ráno byl muž nalezen zásahovou jednotkou. Podle prvotních informací spáchal sebevraždu,“ řekla Zoulová. Podle informací Aha! odjel do 20 kilometrů vzdáleného Struhařova na Praze-východ, kde stavěl na pozemku bývalého tchána dům. A oběsil se.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.