Manželé zemřeli 4 minuty po sobě, dělilo je 5 kilometrů… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Manželé zemřeli 4 minuty po sobě, dělilo je 5 kilometrů…

Vera zemřela pouhé čtyři minuty po manželovi. O jeho smrti jí nestihli ani informovat.
Vera zemřela pouhé čtyři minuty po manželovi. O jeho smrti jí nestihli ani informovat. (Foto: ara)

Manželství Wilfa (†93) a Very (†91) Russellových z Leicesteru trvalo dlouhých 71 let. Jejich vztah byl naplněný láskou i spokojeností, jejich odchod z tohoto světa se zdá být až neskutečným…

Jejich život byl spokojený až do doby, než byla u Wilfa diagnostikována demence. Kvůli zdravotnímu stavu se musel přestěhovat do domu s pečovatelskou službou. Od té doby to šlo z kopce i se zdravím jeho manželky, i ona musela být hospitalizována.

Její vnučka svěřila britskému Daily Mailu, že když byla Veru naposledy navštívit, ptala se jen, zda jsou s manželem stále pár. Ti dva totiž bez sebe údajně nestrávili jednou noc, bohužel kvůli Wilfově nemoci už to nebylo dál možné. Když Wilf umíral v domově s pečovatelskou službou, dělilo ho od milované Very pouhých pět kilometrů. O smrti manžela nestihli Veru ani informovat, zemřela přesně čtyři minuty po něm.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.