Chyba policie při zásahu: Půjdou z uniformy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chyba policie při zásahu: Půjdou z uniformy?

Sudků zatkli v obchodním centru.
Sudků zatkli v obchodním centru.  (Foto: ara)

Neřekli psychiatrům, že Michell Sudků (33) chtěla zabíjet, a ona pak ubodala zákaznici Hanu H. (†54) v obchoďáku na pražském Smíchově. Dvěma policistům, kteří zasahovali proti vražedkyni pár dní předtím, soud nyní uložil trest.

Sudků se pokusila loni 5. července na toaletě kavárny na pražském Újezdě uškrtit mladou ženu. Policisté, kteří incident přijeli řešit, převezli útočnici do psychiatrické léčebny v Bohnicích. O tom, že chtěla zabíjet, lékařům ale neřekli ani slovo. Doktoři Sudků 21. července propustili a ona tentýž den v obchodním centru ubodala zákaznici.

Státní zástupci navrhli pro oba policisty za zneužití pravomoci zákaz činnosti. Výši trestu soud nesdělil. „Minimálně to znamená, že po určitou dobu nebudou moci pracovat v ozbrojených silách,“ řekl Aha! bezpečnostní expret Andor Šándor. Michelle Sudků dostala u soudu 30 let vězení za vraždu a pokus o ni.

Soud ji uznal vinou z vraždy.

Přečtěte si
hejhej
29. 3. 2017 • 19:53

Přijímající lékař nezjišťoval v počítači, jestli se jmenovaná neléčila už u nich neléčila? Nesepisoval anamnézu ? Z čeho pání v bílém usoudili, že vražedkyně je v pořádku? Nejjednodušší je hodit vinu na policii - páni doktoři jsou jako vždy nevinní.

ad-ga
29. 3. 2017 • 09:18

Ať zasáhne policie tak nebo onak, vždycky se vyšetřuje policie. No jo ,po bitvě je každý generál. Všecko je u nás naruby. A haj..zli se vychechtají.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.