Chtěl sex s mrtvou: Prostitutka přemohla škrtiče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chtěl sex s mrtvou: Prostitutka přemohla škrtiče!

Dušana Péma prostitutka přemohla.
Dušana Péma prostitutka přemohla. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Vzrušuje ho sex s nehybnou osobou. Proto se loni v lednu pokusil Dušan Pém (37) z Brna uškrtit prostitutku. Dokázala se ubránit a škrtič nyní putuje na sedm let do kriminálu.

Když Pém stiskl krk slečny, nabízející sexuální služby v jednom z brněnských bytů, vzpomněla si, co se během dvanácti let naučila na lekcích ju-jitsu. Rychlými chvaty se vymanila ze sevření a útočníka se zbavila. Soud osmkrát trestaného Péma uznal vinným z ublížení na zdraví a vyměřil mu sedmiletý trest.

Přečtěte si
Uživatel_5186427
28. 3. 2017 • 23:56

Který idiot napsal tento titulek?Kde máte důkaz,že chtěl sex s mrtvou?V žádném spíše ani rozsudku se o sexu s mrtvou nikdo nezmiňuje.Zmiňují se o sexu s nehybnou postavou.Za prvé je to lež a za druhé nehybna postava neznamená,že je mrtvá.Za třetí neexistuje jeden jediný přímý důkaz,ze je to pravda,za čtvrté neexistuje jeden jediný přímý důkaz,že je skrtic,jak ho nazývate.Existuje jen slovo prostitutky proti recidivistovi.Je recidivista,tak to udělal a hotovo.Pravda nikoho nezajímá.Už věřím tomu,že Kajinek je nevinný.A ty bláboly co se zde píši jsou ubohé.Zvážím,co s tím udělám.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.