Tahle žena o sobě říká: Jsem čarodějnice a léčím rakovinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tahle žena o sobě říká: Jsem čarodějnice a léčím rakovinu!

Svatava Mrázková se bylinkám věnuje už od dětských let.
Svatava Mrázková se bylinkám věnuje už od dětských let. (: Jaroslav Benda, archiv)

Zajímá se o přírodní medicínu, ovládá výklad karet i překonávání bariér času. Alespoň to o sobě tvrdí. Svatava Mrázková (60) z Prahy byla už od dětství jiná než ostatní děti. Do pěti let žila s babičkou v klášteře, sbíraly spolu bylinky a ty ji od té doby provázejí celým životem.

Později v sobě objevila i další tajemné schopnosti. Často až s mrazivou přesností předvídala, co se stane, říkali o ní, že má ďábla v těle. Dnes se věnuje léčitelství a vlastní energií a bylinkami prý pomohla v několika případech porazit i rakovinu...

Tušila otcovu smrt

Svatava už jako malá holka dokázala vycítit, že je nablízku smrt. Věděla například, že o několik set metrů dál leží na ulici přejeté zvíře nebo mrtvý pták. „Můj otec zemřel v roce 1972 násilnou smrtí. Měla jsem s ním tehdy sraz, na který nepřišel a já už v té chvíli věděla, že je mrtvý. Čekala jsem asi tři čtvrti hodiny, bylo mi špatně a měla jsem jistotu, že táta už není. Jela jsem za babičkou, jeho matkou a řekla jí, že se něco stalo. Krátce na to jsme se dozvěděly, že je táta mrtvý,“ vzpomíná na osudný okamžik.

V noci pak měla živý sen. Otec seděl u ní na posteli a vyprávěl, jak se mu to přihodilo. „Matka můj rozhovor slyšela a zakázala mi o mých schopnostech veřejně mluvit. Bála se, aby mě lidé nepovažovali za blázna, nebo aby mě nezavřeli. Tu noc jsem otci slíbila, že to jeho vrahovi vrátím. Každý je strůjcem svého osudu a ten člověk tu už dnes není. Nebyla jsem toho příčinou, ale věřila jsem, že přijde chvíle, kdy se to stane. Dopadl podobně jako můj otec!“ vrací se zpět paní Svatava.

Nejdříve léčila zvířata

Svatava Mrázková léčí pomocí čajů a tinktur nejen ekzémy, lupenku a alergie kůže, úspěšně prý bojuje i s některými druhy rakoviny. „Navštěvoval mě třeba pacient s rakovinou prostaty. Když měl jít později na operaci, tak zjistili, že nádor je pryč,“ dodává žena, která prostudovala řadu knih o bylinkách a jejich léčivých schopnostech.

Nejdříve léčila zvířata. „Hodně zvířat ke mně přišlo a když jsem je pohladila, nastavila mi místo, kde měla nějakou bolest. Tu jsem pak pomocí energie úspěšně léčila,“ říká o svých začátcích dnes už zkušená léčitelka.

Až pak začala pomáhat lidem, nejdříve vlastním dětem. „Každý orgán vyzařuje jinou energii. Člověk kolem mě projde a hned vím, že je tam nějaká změna. Jakmile dochází k patologickým změnám, přímo mě to šlehne a cítím to na sobě. Například žaludek je dost citlivý, začne vibrovat, navíc je pacientovi cítit i z úst,“ vysvětluje žena, která údajně sama působí na speciální lékařská zařízení rušivě.

I rakovina se dá porazit!

Aby mohla pomáhat při léčbě rakoviny, pacient si to musí přát. „Vyžaduje to víru v uzdravení, velkou sebekázeň a pak ta šance existuje. Rostliny mají opravdu obrovskou moc. Také záleží v jakém stadiu se nemoc nachází. Jde o čištění těla pomocí bylinných čajů a tinktur,“ vysvětluje.

Dobré zkušenosti má například s nemocemi ženských orgánů, všeobecně léčebná kúra trvá kolem tří až čtyř měsíců. Velkou odměnou pro léčitelku je moment, kdy se pacient po čase vrátí zdráv a poděkuje. Pacienty s rakovinou měla v ordinaci mladší i starší. Někdy bylo na bylinnou léčbu pozdě, jindy chyběla víra. Například kamarádce, na kterou působila energeticky, nepomohla. „Když jsme byly spolu, bylo jí dobře, ale nechtěla pomoci. Měla problémy v osobním životě a motivace na vyléčení jí chyběla. Těžko se mi o těch pacientech mluví, mám je všechny hned před očima, ale čárky, komu jsem pomohla, si nedělám,“ přerušuje vyprávění a až po chvíli pokračuje. „Jedna šestapadesátiletá pacientka na tom byla dost špatně a lékaři nad ní již zlomili hůl. Pomocí bylinných čajů se z toho dostala a přežila dalších osm let. Zemřela při autonehodě, asi to měla tam nahoře napsané,“ vzpomíná paní Svatava, pro kterou je důležitá především pokora. Říká, že všichni jsme jenom živočichové, rozdíl je jen v tom, že lidé spolu umí mluvit.

Na potenci přírodním čajem

Její doménou je léčba ekzémů a lupenky. „Na to používám mastičku z konopí a detoxikační čaj k očištění organizmu od chemikálií. Musím zjistit příčinu a podle toho nasadit vhodnou směs a mastičku,“ vysvětluje. Úspěšně pomáhá léčit také žlučníkové, zažívací a ledvinové potíže, plíce, srdce a také problémy s mužskou potencí. „Existuje rostlinka, kterou nám matka příroda dala a která to umí. Přidám k tomu ingredience kvůli chuti a ohlídání činnosti srdce. Pacienti jsou spokojení, podobné přírodní podpůrné prostředky mám i pro ženy,“ dodává se šibalským úsměvem. Její chloubou je pacientka s nemocnou páteří, které pomohla ze závislosti na invalidním vozíku a velkou radost má také z mladé ženy trpící obrnou. Ta tento týden začala v osmadvaceti letech ochrnutou rukou poprvé psát. „Od narození má obrnu a ruku neovládala. Pomocí masáží a nabuzení energií jsme to dokázaly za dva a půl měsíce. Mám z toho velkou radost,“ říká šťastná Svatava Mrázková.

Vyléčený pacient Zelenka: Paní Svatava není šarlatánka!

Důchodce Milan Zelenka nedá na paní Svatavu dopustit. Když mu před časem sundali sádru, měl po zlomenině nápadně oteklou ruku. Lékaři mu řekli, že to chce čas, ale po masáži a mastičce od léčitelky měl už druhý den ráno ruku bez otoku. „Po čajové terapii navozující dobrou tělesnou i psychickou kondici jsem pro změnu absolvoval cestu po Německu a přes tisíc kilometrů jsem najel bez sebemenší únavy. V mém věku je to zázrak,“ říká muž, který se s léčitelkou seznámil přes svého psa, který si ji vyhlídl na ulici. Od té doby je pod jejím stálým zdravotním dohledem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.