Družce ochromil oko, tátovi zlámal žebra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Družce ochromil oko, tátovi zlámal žebra!

Dušan M. u brněnského soudu.
Dušan M. u brněnského soudu. (Foto Aha! – Jiří Nováček)

Truchlivý osud stíhá rodinu z Vracova na Hodonínsku. Nechybí v něm násilí, sebevražda ani alkohol.

Dušan M. (46) si u brněnského soudu včera vykoledoval 6,5 roku vězení. Soudce Martin Vrbík jej potrestal za pětileté týrání družky a matky dvou společných dětí Petry (38). Násilník ji škrtil, kopal nebo bil řetězem ze skútru. V srpnu před čtyřmi lety po ní hodil střep z rozbitého okna. „Ten se ženě zabodl do lýtka. Paní musela do nemocnice, měla řadu měsíců potíže,“ řekla žalobkyně Ludmila Doležalová.

Prchlivec se hájil, že si přítelkyně vše vycucala z prstu. „Pod schody jsem našel kus střepu, tak jsem ho hodil směrem k popelnicím. Netušil jsem, že družka je za jednou z nich. Asi tam močila,“ tvrdil. Poškozená žena nabídla jinou verzi. „Střep po mě hodil, když jsem sbírala rozbité sklo po bouřce, aby se nepořezal náš pes,“ tvrdila. Přiznala, že na klinice ze strachu lhala a doktorům navykládala, že na střep upadla.

Třináctileté soužití s hrubiánem odskákala naposled loni v dubnu. Partner po ní hodil telefon a trefil ji do oka. Prý byl doma »všude bordel«. Žena od té doby vidí rozmazaně, oko jí nereaguje na světlo. Ochrnula jí rohovka.
Dušanu M. přitížilo, že vloni přímo před městským úřadem zkopal do krve vlastního starého otce. Zlomil mu přitom dvě žebra.
U soudu své řádění zlehčoval. „Lítost neprojevil. Ženu trestal za to, že se nechová podle toho, jak on sám chtěl,“ uzavřel soudce.


Víte, že...
...rodina je zřejmě prokletá? Otec odsouzeného násilníka rozprodal rodinnou firmu a bratr souzeného se kvůli tomu zatřelil?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.