Dáša přišla o syna a manžela: Sbírka pro pozůstalou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dáša přišla o syna a manžela: Sbírka pro pozůstalou!

Daniel a Miroslav.
Daniel a Miroslav. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, Facebook)

Přišla o dva nejdůležitější muže svého života. Dáša Z. z Jirkova se snaží smířit s bolestnou ztrátou milovaného manžela Miroslava (†57) a syna Daniela (†23), které kvůli banálnímu sporu o 600 korun upálil v jejich bytě útočník Václav M. Oporu našla v synových přátelích.

Daniel miloval hip-hop a jeho kamarádi pro něj proto uspořádali charitativní koncert, na kterém na něj zavzpomínali. Účastnila se ho i matka zemřelého Dagmar a jeho přítelkyně Kateřina.

„Včera se konal koncert, na kterém se všichni důstojně rozloučili s mým synem Dankem. Bylo to hrozně krásné a dojemné. Musím poděkovat tímto všem, kteří se na tom podíleli,“ napsala Dagmar na svůj Facebook. Ta se během okamžiku ocitla i bez majetku, který shořel v bytě. Zůstalo jí jen oblečení, které měla na sobě, když šla do práce. Danovi kamarádi proto uspořádali sbírku, na které se vybralo 12 tisíc korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.