Rodiče před dětmi souložili a píchali si drogy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rodiče před dětmi souložili a píchali si drogy!

Julia C., který už sedí ve vězení za týrání své partnerky, teď poslal soud na další roky do vězení. Celkem si odsedí 7,5 roku. Anděla R. si nepřišla k soudu vyslechnout ani rozsudek.
Julia C., který už sedí ve vězení za týrání své partnerky, teď poslal soud na další roky do vězení. Celkem si odsedí 7,5 roku. Anděla R. si nepřišla k soudu vyslechnout ani rozsudek. (Foto: Facebook, Deník)

Nemluvily, a když přece jen otevřely pusu, vyrážely ze sebe jen nadávky. Jedly rukama, bály se vody. Tak své děti (tehdy 3 a 4) vychovali Anděla R. (39) a její druh Julius C. (41). Soud je za to včera potrestal 5 a 7,5 roky vězení.

Nikola (9) a její bratr Julius (8) se s rodiči neustále stěhovali z jednoho konce Chomutova na druhý, takže i sociální pracovnice měly problém je najít. Rodiče na ně kašlali, hádali se před nimi, souložili a žebrali o peníze, aby měli na drogy, které si pak před nimi píchali. Nikolka se svěřila, že si maminka a tatínek píchají injekce jako doktoři. Řekla také, že maminka umřela a pak zase ožila.

Těhotnou zmlátil
Otec navíc matku bil a pálil ji cigaretami. Když byla znovu těhotná, poslal ji pro peníze, a protože se mu zdálo, že přinesla málo, zmlátil ji tak, že skončila v nemocnici. Týral i děti, Julia píchal nůžkami a stříkal mu vodu do očí tak, že u něj pak sprcha a voda vyvolávaly panické stavy.

Jako zvířátka
Pracovnice Klokánku, kde děti nakonec skončily, uvedly, že byly jako zvířátka. Neměly hygienické návyky, byly opožděné. Jediné, co uměly, bylo napodobovat kopulační pohyby a osahávat ostatní děti. Julius roztahoval panenkám nohy a olizoval je. „Nikolka řekla, že ho to naučil táta,“ vypověděla jedna z pracovnic Klokánku. Matka, ani otec k soudu nechodili. Nepřišli si vyslechnout ani včerejší rozsudek.


Následky si ponesou do dospělosti
Soud uvedl, že oba partneři své děti zanedbávali od roku 2007, tedy od doby, kdy se narodila Nikola, až do roku 2011, kdy skončily v Klokánku. Sociální pracovnice matce nabízely azyl, kde by mohla být i s dětmi, odmítla to ale. Nyní jsou Nikola a Julius u pěstounů na Berounsku, matka Anděla R. byla zbavena rodičovských práv. Znalci uvedli, že si děti ponesou následky až do dospělosti.

Za co byli odsouzeni
Anděla R. – ohrožování výchovy dítěte a ublížení na zdraví z nedbalosti.
Julius C. – ohrožování výchovy dítěte a týrání svěřené osoby.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.