Drama se šťastným koncem: Simon (5) zmizel, našli ho 1,5 km daleko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Drama se šťastným koncem: Simon (5) zmizel, našli ho 1,5 km daleko!

Hocha a jeho hafany našli 1,5 kilometru od domova.
Hocha a jeho hafany našli 1,5 kilometru od domova. (Foto Aha! – David Malík)

Zoufalí rodiče, mohutná pátrací akce a na jejím konci zachráněný chlapec. Šimon (5) z Hlavence na Mladoboleslavsku odešel ve středu vpodvečer z domova a nebyl k nalezení. Našli ho schovaného v křoví, 1,5 kilometru od domu.

Jakmile chlapcova rodina zjistila, že Šimon zmizel, všichni se rozběhli po vesnici, ale chlapce nenašli. Zoufalý otec dítěte proto zalarmoval policii. „Na místo okamžitě dorazily policejní hlídky z nejbližších obvodních oddělení, letecká služba, psovodi, kriminalisté i hasiči,“ popsala Lucie Nováková z mladoboleslavské policie.

Nakonec byl nalezen v křoví, 1,5 kilometru od domu. Celou dobu ho zahřívali jeho dva psi, se kterými se na »výlet« vydal. „Ještě se chlubil, že se cestou vyčůral a že se vůbec ničeho nebál, protože s ním byli Leon a Debora,“ řekla Aha! Šimonova babička a dodala: „Prožila jsem nejhorší chvíle v životě a všem, kteří se na záchraně mého vnuka podíleli, moc děkuju.“
Psi Debora a Leon (na snímku) Šimona celou dobu zahřívali.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.