Zatkli tlouštíka z »Talentu«: Doma pěstoval trávu ve velkém! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zatkli tlouštíka z »Talentu«: Doma pěstoval trávu ve velkém!

Lagi a Demetri svými čísly parodovali legendárního tanečníka Michaela Flatleyho a jeho show Lord of the Dance, s níž dobyl i Prahu.
Lagi a Demetri svými čísly parodovali legendárního tanečníka Michaela Flatleyho a jeho show Lord of the Dance, s níž dobyl i Prahu. (Foto: Profimedia.cz)

Před sedmi lety bavil Lagi Demetriou (20) celou zemi, když v rámci televizní soutěže Británie má talent. Se svým otcem Demetrim (54) předváděli jako duo Stavros Flatley neskutečně komické řecké tanečky. Na youtube mají jejich čísla desítky milionů shlédnutí!

Teď se o něm mluví zase, ale v úplně jiném kontextu: mladíka zatkli, když u něj doma odhalili obří pěstírnu marihuany. „V jeho londýnském bytě jsme našli 420 rostlin,“ potvrdila police s tím, že hodnota marihuanu by na ulici činila v přepočtu téměř 2 miliony korun.

Nejvíc zklamaný je Lagiho otec. „Já jsem byl vždy stoprocentně proti drogám. Když jsem slyšel, že se do toho Lagi namočil, strašně jsem zuřil,“ uvedl a po tváři se mu kutálely velké slzy. Pěstírnu objevili hasiči, které zavolali sousedi, když v Lagiho bytě praskla trubka zavlažovacího systému.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.