Lolitky měl prznit ruský mužik! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lolitky měl prznit ruský mužik!

Valeriy L. měl podle obžaloby prznit dvě dívky.
Valeriy L. měl podle obžaloby prznit dvě dívky.  (Foto Aha! – Jiří Nováček)

Má, co (ne)chtěl. Stárnoucí bohatý kozel neudržel zapnutý poklopec před brněnskými lolitkami. Před pěti lety si moskevský rodák Valerij L. (66) vydržoval dvě mladičké tanečnice (tehdy 15 a 20). Platil jim elektroniku, dovolené, šminky... Dívenky oplácely sexem. Když je omrzel, svěřily se policii, že nesouložily až tak dobrovolně.

Styděly se přitom jen málo – do protokolu jedna z nich prohlásila, že »už mu nestál«. A Valerij, připomínající ze všeho nejvíce ruského mužika, skončil před půl rokem ve vazbě. Jeho vinu či nevinu teď řeší soud. Ve hře není málo. Smilník je obžalovaný mimo jiné ze znásilnění.

Hrozí mu 12 let. „Slečny lžou, žádnou jsem nikdy neznásilnil,“ bránil se šedovlasý vousáč. Jeho verzi nepřímo přisvědčuje i jedna ze znalkyň. „Starší z děvčat se seznámila s obžalovaným ve dvaceti letech. Zamilovala se do něj, i přes velký věkový rozdíl jí imponovala jeho zkušenost i majetek. Pak si uvědomila, že vztah nemá perspektivu, snažila se ho ukončit,“ vykreslila pozadí vztahu psycholožka.

A co víc. Pak zřejmě přemluvila mladší kamarádku, aby i její vlastní románek s Rusem po letech napráskala jako znásilnění. „Jaké je to znásilnění, když jsme spolu byli s měsíčními přestávkami čtyřikrát v hotelu a mezitím si psali zamilované esemesky se srdíčky?“ hájil se muž.


Zkouška za sex?
Obžalovaný Valeriy označil bývalé konkubíny navzdory mládí za životem protřelé. Prý nevinnost jen předstíraly a on jim naletěl. Jednu dokonce obvinil z toho, že za zkoušky na univerzitě občas platila sexem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.