Autobusák zachránil na mostě ženu, která se chtěla zabít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Autobusák zachránil na mostě ženu, která se chtěla zabít!

Z obyčejného šoféra je hrdina.
Z obyčejného šoféra je hrdina. (Foto Fox 45)

Na tuhle zastávku řidič autobusu Damone Hudson jen tak nezapomene. Zachránil život nešťastné ženě, která už už skákala z mostu.

Všechno to ukazuje bezpečnostní kamera z řidičovy kabiny. Autobus neplánovaně zastavuje na mostě, Damone otevírá dveře a volá na ženu přemítající nad svým životem a balancující nad hladinou.

„Hej slečno, neposadíme se tady na druhou stranu zábradlí?“ ptá se jí. „Paní, vypadáte, že máte mizerný den. Můžu vás obejmout?“ dodává a pomalu jde k ní na kraj mostu. Konejší ji, dokud nedorazí policisté, které zatím zavolal další kolemjdoucí. Pak se vrací do svého autobusu a pokračuje v jízdě.

„Není návod, jak se k sebevrahům chovat,“ vysvětluje Patty Tackett z místní policie. „On odvedl skvělou práci, myslím, že člověk musí mít správné instinkty.“ Damone to vidí jednoduše: „Život je jako horská dráha, no ne? Chvíli stoupáte nahoru, pak zase padáte dolů,“ pověděl hrdina televizi WHIO. „Musíte si říci, že pak zase pojedete nahoru. Doufám, že ona už nahoru stoupá,“ myslí na zachráněnou ženu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.