Smrt hasiče Pavla G. (†53): Povídali si, za chvíli byl mrtvý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smrt hasiče Pavla G. (†53): Povídali si, za chvíli byl mrtvý!

Strom spadl přímo na kabinu tatrovky.
Strom spadl přímo na kabinu tatrovky. (Foto PČR)

Hasiči opět pláčou. Za poslední tři týdny už potřetí. Při čtvrteční nehodě u Dubé na Českolipsku zemřel jejich další kolega, dobrovolný hasič Pavel G. (†53) z Holan na Českolipsku. Na tatrovku, v níž seděl, spadl strom.

Neštěstí se stalo v momentě, kdy odjel z požární zbrojnice. Chvíli nato, se tamní linka 155 rozdrnčela a jeho kolegy volali do akce. „Na kabinu tatry za jízdy spadl strom. Neovladatelný vůz se po kolizi řítil ještě dalších padesát metrů a cestou naboural jiné auto, než po dalších metrech skončil v příkopě a narazil do stromu,“ řekla policistka Ivana Baláková s tím, že záchranáři už nedokázali řidiči pomoci.

Šoférem byl právě Pavel G. a jeho kamarádi byli u nehody jako první. „Těžko popsat okamžik, když jako oběť tragédie vidíte někoho, s kým jste si před chvíli povídal,“ řekl serveru Novinky.cz Jaroslav Hoza, velitel hasičů z Dubé.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.