Missky si zaplavaly v pivě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Missky si zaplavaly v pivě

Tato soutěžící je horkou kandidátkou na Miss zlatého moku ČR.
Tato soutěžící je horkou kandidátkou na Miss zlatého moku ČR. (Aha! – Alexandr Malachovský)

CHODOVÁ PLANÁ – Nahé dívky se včera v Chodové Plané koupaly v pivu! To náš fotoreportér zachytil soutěžící 3. ročníku Miss zlatého moku ČR při soustředění v rodinném pivovaru Chodovar.

Nahé dívky se včera v Chodové Plané koupaly v pivu! To náš fotoreportér zachytil soutěžící 3. ročníku Miss zlatého moku ČR při soustředění v rodinném pivovaru Chodovar. Deset atraktivních dívek zastupujících české a moravské pivovary se utká o titul koncem srpna v Žatci.

Krásky při finále předvedou například to, jak se během soustředění naučily čepovat pivo, ale také, jaké mají znalosti o zlatém moku. A nebude chybět ani divácky atraktivní promenáda v plavkách.Děvčata jsou převážně studentky, ale je mezi nimi i prodavačka anebo městská policistka. Přiznávají, že se k soutěži dostaly jako slepé k houslím. Většina z nich pivo pije jen výjimečně nebo vůbec. „Snad jen když je pořádné vedro. Pak pivko bodne,“ prozradila Aha! Irena Klincmanová (25). Takže je pořadatelé ani nemuseli hlídat, aby je vůně koupele nelákala k ochutnání. „Je to cítit pivem, ale chuť jsem neměla. Tak vábně to zase nevypadalo,“ řekla Veronika Králová (22).

V čem se dívky koupaly?

Pivní lázeň obsahuje samozřejmě vodu, ale hlavní přísadou koupele je tmavé koupelové pivo. Karamelově napěněná hladina vytváří dojem pivní pěny. To umocňuje i aroma, které se od čerstvě uvařeného zlatavého moku neliší. Pivní koupel je doplňována dávkami živých kultur pivovarských kvasnic a směsí sušených drcených bylin. Receptura lázně je tajemstvím pivovaru Chodovar.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.