Žaluje loterijní firmu: 31 milionů korun jí prý zničilo život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žaluje loterijní firmu: 31 milionů korun jí prý zničilo život!

Jane tvrdí, že má prázdný život.
Jane tvrdí, že má prázdný život. (Foto: Profimedia.cz)

Štěstí se někdy usměje na člověka, který o ně ani nestojí. Tak jako na Britku Jane Park (21). Ta v 17 letech vyhrála milionový jackpot, ale teď chce zažalovat loterijní společnost, protože jí prý pohádkové bohatství zkazilo život!

Jane z Edinburghu se v roce 2013 stala nejmladší britskou výherkyní Euromilionů. Do klína jí spadlo v přepočtu 31,5 milionu korun, z nichž valnou část během pár let už utopila. Ze všeho nejdřív si dopřála za 150 tisíc vytouženou plastiku prsou! Koupila si dva domy, luxusní Range Rover, roční permanentku na zápasy oblíbeného fotbalového klubu Hibernian FC a pejska čivavu. O oblečení a botách ani nemluvě...



Zklamaná životem
S partičkou kamarádů vyráží Jane čtyřikrát ročně na exotické dovolené (obvykle »cvaká« za všechny). Idylka? Jen zdánlivá... „Lidé si myslí: Kdybych tak měl její životní styl a její peníze. Jenže jim nedochází, jak velký je to stres. Mám materiální věci, ale jinak je můj život prázdný. Myslela jsem, že bude desetkrát lepší, ale je desetkrát horší! Peníze mi ho zničily. Nemůžu si kvůli nim ani najít partnera, protože chlapům jde jen o mé prachy,“ žehrá Jane, podle níž by tak vysoké výhry měly být vypláceny pouze lidem starším 18 let. Jste nezodpovědní! „Mladší generace nemá dostatek životních zkušeností a nedokáže s výhrou rozumně naložit,“ vysvětluje dívka, která chce za tuto »nezodpovědnost« hnát loterijní firmu Camelot před soud. Věkový limit, který je pro loterijní hry v Británii nastaven na 16 let, však určuje parlament...

Odmítla poradce
„Jane Park jsme nabídli finančního poradce, jehož úkolem bylo pomoci jí hospodařit s penězi. Je ale vždy na výherci, zda tuto pomoc přijme, nebo ne. A ona ji nepřijala. Přesto jsme rozhodnuti ji nadále podporovat, pakliže o to bude stát.“ Vyjádření loterijní společnosti Camelot.

 

Přečtěte si
jajas
20. 2. 2017 • 19:53

Co dodat.......blondýna!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.