Zabil se v rychlosti 250 km/h, pohřeb v bílé rakvi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zabil se v rychlosti 250 km/h, pohřeb v bílé rakvi!

Rodina pro svého syna zvolila bílou rakev.
Rodina pro svého syna zvolila bílou rakev. (Foto PČR, Facebook, ara)

Jiří Š. (†23) se minulý týden zabil v rychlosti 250 km/h u Orlové v luxusním bílém BMW. V úseku byla povolena padesátka. Rodina mu včera vystrojila pohřeb. Synovy ostatky uložila do bílé rakve.

Příbuzní a kamarádi zaplnili smuteční síň v Těrlicku do posledního místa. Běžný smuteční proslov nahradily vzpomínky jednotlivých členů rodiny. Maminka, táta a přítelkyně v nich vyzdvihli Jirkovy nejlepší vlastnosti.

Byl pracovitý
Jirka pracoval s otcem na úpravě zahrad pro bohaté klienty. „Neznal slovo, že něco nejde. Otec pro něj nebyl jen tátou, ale parťákem a nejlepším kamarádem. Zajímalo mě, co si spolu při osmi telefonech denně říkají,“ zaznělo nad rakví.

Miloval blízké
Jirka žil pro své kamarády, ale nezapomínal na sourozence. Pro bratra Dana byl vzorem. „Verunka byla jeho princeznou a neustále přemýšlel, jak jí vyčarovat úsměv na tváři,“ pokračoval řečník.

První kluk
Ve smuteční síni byl slyšet nepřetržitý pláč Jirkovy přítelkyně Hanky. „Byl jsi mým prvním klukem a měla jsem pocit, že spolu zůstaneme navždy. Tolik bych ti toho chtěla říci do očí,“ četl srdečnou zpověď plačící krásky.

Aby si mohl koupit auto, měl dvě práce
Deníku Aha! se svěřil jeden z kamarádů zemřelého mladíka. „Jirka měl dvě práce, aby si mohl dovolit svoje auto. Byla s ním legrace, nebyl lakomec ani pokrytec. Žil naplno a jsem si jist, že i po smrti zůstane v našich srdcích. Jedinou jeho vášní byla auta a tato vášeň ho připravila o život,“ prozradil Jan. Bavorák si koupil za 450 tisíc a splácel ho.

Odhalí příčinu smrti pitva?
Jirka zemřel ve vysoké rychlosti a okamžitě se objevily spekulace, že si vzal život. To ale odmítla nejen rodina, ale i policisté. „V tuto chvíli indicie a informace, které máme k dispozici, nesměřují k úmyslu. Dopis na rozloučenou nemáme. Nicméně okolnosti a příčiny tragické dopravní nehody jsou stále ve stadiu prověřování,“ řekla policistka Zlatuše Viačková.

Z BMW vyletěl při nárazu motor
Jiřího Š. si našla smrt na trase z Havířova k Orlové. V zatáčce vyjel s BMW ze silnice, v rychlosti 250 kilometrů přerazil sloup elektrického vedení. Zastavil ho až náraz do stromu. Tady vzniklo pietní místo, kam kamarádi chodí zapalovat svíčky. Na stejném silničním úseku vyhasly od začátku ledna životy již čtyř lidí. V nedaleké ulici Ostravské zahynul při nehodě další, čtvrtý člověk.



Přečtěte si
ararat
6. 3. 2017 • 08:57

dutchschulz 17. 02. 2017 22:25 rak ty Sommerko debilní,bílá rakev se dávají malým dětem,ale svobodným mladým lidem,nic neobvyklého.Nadávat mrtvému už hraničí s tvou psychikou jsi nemocná ale to tě neopravňuje někomu nadávat.A proto že jsi stará rašple tak bys tyhle věci měla vědět,mrtvý nemůže za to že jsi hloupá a dutá.Bohužel mladík se připravil o život a svou chybou a nerozvážností,už tady není.Nadávat mrtvému,může jenom člověk bez charakteru

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.