Požár zničil lakovnu u Prahy: Mrtvola na spáleništi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Požár zničil lakovnu u Prahy: Mrtvola na spáleništi!

Požár vypukl kolem třetí ráno.
Požár vypukl kolem třetí ráno.  (Foto: pozary.cz)

Jeden mrtvý, dva zranění a desítky hasičů v akci! Lakovnu ve Zvoli u Prahy zachvátil včera kolem třetí ráno požár.  Uhořel při něm dělník, který nestačil včas utéct do bezpečí.

Oheň se rychle šířil, vybuchovaly tlakové lahve a lidé, kteří v objektu 70krát 15 metrů v tu chvíli pracovali, měli co dělat, aby utekli. Po jednom dělníkovi se ale slehla zem. Hasiči dostali oheň pod kontrolu až v půl desáté dopoledne. Dovnitř ale nemohli, čekalo se, až jim vstup do nebezpečných prostor povolí statik. V požářišti pak objevili mrtvého muže. Na jednoho hasiče se při zásahu zřítila část střechy.

„Kolegové ho transportovali do kladenské nemocnice. Byl ve velmi vážném stavu,“ řekla Petra Effenbergerová ze středočeské záchranky. S popáleninami v obličeji a na ruce skončila v nemocnici i jedna dělnice. Proč začalo hořet, zatím nikdo neví. Jisté však je, že škoda se podle odhadů vyšplhala na 100 milionů korun.
Na místě zasahovalo přes 30 jednotek hasičů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.