Velký test! Sex podle data narození | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Velký test! Sex podle data narození

Jste v sexu mistr světa, nebo lenoch bez fantazie?
Jste v sexu mistr světa, nebo lenoch bez fantazie? (Foto scom)

Ještě než začnete odpovídat, rozmyslete si, zda to skutečně chcete vědět. Budete muset nejen odpovědět na nejednu ne právě příjemnou otázku, ale výsledek pro vás může být velkým rozčarováním. Nelze vyloučit dokonce ani to, že se pěkně rozčílíte…

1. Kolik sexuálních styků jste měli za posledních šest týdnů?
a) Ani jeden
b) Méně než pět
c) Určitě nejméně deset
d) Více než dvacet

 

2. Jak často toužíte po sexu?
a) Výjimečně
b) Dost často
c) Skoro stále
d) Nevím

 

3. Přivádíte partnera k orgasmu, i když si to nepřeje?
a) Jen někdy
b) Ne
c) Ani vlastně nevím
d) Moc rád/a

4. A podaří se vám to?
a) Vždy
b) Ne
c) Jen někdy
d) Většinou ano

 

5. Stalo se vám v posledních šesti týdnech, že jste s partnerem/partnerkou dosáhli více než jednoho orgasmu?
a) Jednou nebo dvakrát
b) Určitě nejméně pětkrát
c) Určitě víc než desetkrát
d) Nestalo

 

6. A nepotkalo vás i to, že jste ve stejné době nedosáhli ani jednoho orgasmu?
a) Jednou nebo dvakrát
b) To se mi opravdu nestalo
c) Ano, skoro pokaždé
d) Nepamatuji se či se nemiluji

7. Vadí vám, když se partner/partnerka chová při milování hlučně?
a) Naopak, miluji to
b) A jak!
c) Nevím
d) Jak kdy

 

8. Byli jste v posledních šesti týdnech z nějakého pohlavního styku rozčarováni?
a) Ne, protože žádný nebyl
b) Bohužel ano
c) Nevzpomínám si
d) Ne

 

9. Kdo udělá první krok k milování?
a) Někdy já, jindy partner/ka
b) Obvykle partner/ka
c) Nemiluji se
d) Samozřejmě já

10. Máte rádi sex v přírodě?
a) Zatím jsem to nezkoušel/a
b) Ani trochu
c) A jak moc!
d) Občas to zkouším

 

11. Pohádali jste se v posledních šesti týdnech s partnerem/partnerkou do hodiny po milování?
a) Ne, nemiloval/a jsem se
b) Nevzpomínám si
c) Možná jednou nebo dvakrát
d) Nejméně třikrát

 

12. Kdy jste se spolu naposledy milovali ve vaně nebo pod sprchou?
a) To už si nepamatuju
b) Nejdéle před týdnem
c) Bude to možná měsíc
d) Nikdy jsem se tak nemiloval/a

13. Jak vám je po orgasmu?
a) Nádherně
b) Na umření
c) Někdy líp a jindy hůř
d) Nijak, neznám to

 

14. Poslední otázka – masturbujete?
a) Občas ano
b) Nikdy!
c) Často
d) Nechci odpovědět

 

Tabulka pro vyhodnocení

 

Méně než 18 bodů: Jsou jen dvě možnosti: buď jste neodpovídali podle pravdy, nebo jste skutečně člověk, pro kterého sex vůbec nic neznamená. V obou případech je to špatné – lhát se nemá (a zvlášť sám či sama sobě) a sex patří k životu stejně neodlučně jako dýchání nebo jídlo.

18 – 31 bodů: Vaše sexuální dovednost je silně podprůměrná a jako sexuální partner byste ve školní stupnici dostali v nejlepším případě dostatečnou. Možná to víte, možná nevíte, ale nic s tím neděláte. Máte opravdu nejvyšší čas s tím něco zásadnějšího udělat, už brzy může být pozdě.

 

32 – 45 bodů: Jste dobrý průměr či standard a patrně jste se svým sexuálním životem spokojeni. Přesto by neuškodilo, kdybyste se pokusili více vžít do pocitů a reakcí svého partnera nebo partnerky a nebáli se alespoň občas vydat i po „neprošlapaných“ cestách. Čeká vás na nich ještě mnoho „objevů“.

 

Více než 45 bodů: Pokud jste odpovídali skutečně podle pravdy, potom jste nadprůměrný sexuální partner, který umí této své přednosti často a velmi dobře využívat. Dokážete proměnit milování v nezapomenutelný zážitek a navíc víte, že ani mistr nesmí ustrnout, ale stále se zdokonalovat.

LEDEN

Narození v lednu jsou pěkní výstředníci a novátoři. Zejména s listopadovými znameními rádi experimentují a rozumí si v mnoha ohledech. Když si umanou, svoji »oběť« uhánějí, dokud se nepoddá.

ÚNOR
Druhý měsíc v roce se rodí dobrodruzi plní vášně a velkých očekávání. Vyžadují emocionální propojení, jinak svoji pozornost rozdělují mezi více lidí. Nesobecky a rádi svůj protějšek uspokojí.

BŘEZEN
Vyloženě postelové typy. Sex mají rádi intenzivní a hodně intimní, svému partnerovi se stoprocentně oddají a mají rádi, když je sex povýšen na spirituální úroveň (zkrátka z toho někdy dělají vědu).

DUBEN
Nezávislí jedinci, vášniví a intenzivní, ovládá je totiž Mars. Pokud už ale s někým jsou, pak se plně odevzdají. Pozor, platí však také, že je jeden partner brzy omrzí.

KVĚTEN
Jedinci rození v květnu mají rádi pohodlí, smyslný sex a jsou velmi jemní. Chtějí se pomilovat v saténu, v načančané ložnici. Když to nemají, tak raději vůbec.

ĆERVEN
Chtějí vyzkoušet všechno a každou pozici, chtějí prostě vědět vše. Jsou ještě intenzivnější než únoroví divočáci. Mají rádi chlípné řečičky, hodně u toho povídají.

ČERVENEC
Sex s červencovými milenci bývá obzvlášť hluboký a citový, když mají pocit, že jste pro ně jediný a pravý partner. Pak udělají cokoli a budou chtít, abyste byli spokojeni.

SRPEN
Extrémně sobečtí, nebo extrémně velkorysí. Buď se partnerovi oddají, nebo jsou tu jen na jednu noc a ráno mizí. Nemají rádi, když se jim něco vnucuje, jejich ego pak trpí.

ZÁŘÍ
Jsou vášniví, ale chtějí mít svoje emoce pod kontrolou. Pokud dojde k sexu, trvá opravdu dlouho, než se odvážou. Ale když se do toho pustí, orgasmus je pak velký!

ŘÍJEN
Říjnoví jedinci milují romantiku, pozvolné namlouvání, jdou na to pomalu. Možná jsou i trochu líní, ale když na to dojde, chtějí, aby to bylo napořád. Snílci a naivní bláhovci. Ale krásní, věrní.

LISTOPAD
Nikdo není vášnivější než listopadoví milenci. Potřebují mít pocit, že partnera ovládají, zároveň ale chtějí být ovládáni. V posteli zkusí cokoliv – jen aby mohli říct, že to zkusili.

PROSINEC
Na konci roku se rodí lidé kreativní, vynalézaví. Milují vytvářet v posteli příběhy, hrají s partnery různé role, až je často těžké je pochopit. Sex s nimi je ale zábava.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.