V rychlosti 250 km/h se zabil Jiří Š. (†23): Smrt si koupil na splátky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

V rychlosti 250 km/h se zabil Jiří Š. (†23): Smrt si koupil na splátky...

Jiří Š.
Jiří Š. (Foto Aha! – Karel Janeček, PČR, Facebook)

Miloval přítelkyni Hanku, rodiče a rychlé auťáky. Třetí láska se stala Jirkovi Š. (†23) z Dolní Lutyně osudovou. V luxusním BMW 135i se zabil v noci na čtvrtek u silnice na Orlovou. Tachometr ukazoval 250 kilometrů v hodině, povolená byla jen padesátka!

Noční jízda z Havířova se Jirkovi vymkla z rukou. Vyjel ze silnice, přerazil betonový sloup, několik stromů a zastavil se až o jeden z kmenů. Motor a tachometr náraz z auta vyrval, skončily o několik metrů dál. Bavoráka si koupil za 450 tisíc na úvěr. „To auto byla jeho láska. Měl ho na splátky,“ potvrdil Aha! otec Jiřího.

Sebevražda?!
Tragická havárie vyvolala pochybnosti a emoce na sociálních sítích. Pisatelé tvrdili, že se Jiří zabil pro nešťastnou lásku s Hankou. A že napsal před smrtí dopis na rozloučenou. Fámy vylučují nejen Jirkovi rodiče, ale i policisté.

„Oni byli s Haničkou čtyři roky. V pátek měli jít na ples, kupovali spolu v týdnu šaty. Psala mu SMS, že ho miluje. A dopis na rozloučenou? To je naprostý nesmysl. Žádný neexistuje,“ říká maminka řidiče, který se z poslední vyjížďky domů nevrátil. Stejně mluví i policejní mluvčí Zlatuše Viačková: „Nemáme žádné indicie, které by nasvědčovaly jeho možné sebevraždě.“ O příčině nehody rozhodne šetření odborníků na dopravu a soudní pitva.


Zoufalá máma: Večer mi volal!
Naposled s maminkou Jirka telefonoval ve tři čtvrtě na sedm večer. Jeho život vyhasl po půlnoci. „Měl klidný hlas, nebyl v něm ani nejmenší náznak rozrušení. Musela to být nešťastná náhoda,“ vzpomíná na poslední rozhovor. „Musíme se s jeho smrtí vypořádat. Pořád tomu nevěříme. Zlých lidí, kteří Jirku špiní, mi může být jen líto,“ dodala.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.