Drogovému bossovi se v base nelíbí: Prckovi je zima! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drogovému bossovi se v base nelíbí: Prckovi je zima!

Než skončí soudy, drží zatím Guzmána v této budově, Metropolitan Correctional Center na Manhattanu.
Než skončí soudy, drží zatím Guzmána v této budově, Metropolitan Correctional Center na Manhattanu. (Foto: ČTK, Profimedia.cz)

Joaquin Guzmán (59) si zřejmě myslí, že je stále tím obávaným šéfem nelítostného drogového kartelu Sinaloa a náleží mu všechny možné vymoženosti. Od té doby, co ho Mexiko vydalo do USA, si neustále stěžuje, jak s ním ve vězení špatně zacházejí.

Na cele je mu zima, nemůže přijímat návštěvy, nepustí k němu manželku, tím pádem nemá žádný sexuální život, nesmí telefonovat. Američanům se nelze divit, že si El Chapa neboli Prcka (má 168 cm), tak hlídají. Narkobaron, který má na svědomí desítky vražd, už dvakrát unikl z vězení s nejvyšším stupněm ostrahy. Jednou se dokonce prokopal na svobodu kilometr a půl dlouhým tunelem.

Hlídají i manželku
„Když měl naposledy líčení u soudu v Brooklynu, nepodali mu ani sklenici vody. Manželku tam viděl jen na dálku, přes celý sál,“ uvedla Guzmánova advokátka Michelle Gelernt. Manželka El Chapa, bývalá královna krásy Emma Coronel (27), se kterou má gangster pětiletá dvojčata, byla v soudní síni neustále oblíčena třemi maršály. „A to je, prosím, americká občanka!“ čertí se advokátka.

Bezhlavá těla u silnic
Guzmán, jehož jmění se odhaduje na 25 miliard korun, se proslavil tím, že propašoval stovky tun kokainu z Mexika do USA. Jeho podřízení zanechávali na výstrahu bezhlavá těla protivníků na okrajích silnic. 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.