Zaorálkova pomoc při autonehodě: Jenom nožem anebo sekerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zaorálkova pomoc při autonehodě: Jenom nožem anebo sekerou!

Na veřejnosti úředník, v civilu dálniční úderník!
Na veřejnosti úředník, v civilu dálniční úderník! (Foto Twitter, ara)

Nedávno odrážel hackerské útoky, teď sekerou rozráží sklo! Ministr zahraničí Lubomír Zaorálek (60, ČSSD) jel kolem autonehody na nechvalně proslulé dálnici D1. A než se uvěznění pasažéři kamionu nadáli, projelo okýnkem ostří a za ním koukal ústavní činitel!

Husté sněžení řidiče potrápilo i v úterý. Právě tehdy jel po »déjedničce« Zaorálek a přihlížel tomu, jak nákladní vůz udělal hodiny. „Před našima očima se roztočil tak, že to nezvládl a celý se převrátil a zatarasil celou dálnici. Vypadalo to ze začátku dost hrozivě,“ popsal ministr pro Aha!, co se událo.

Šok ministrem
Nakonec dvěma cestující kamionu, kterým nic nebylo, jen potřebovali vyprostit,  šéf rezortu málem přivodil šok. „Jak jsem (jednomu z nich, pozn. red.) pomáhal ven z toho auta, tak mi říká: no vás bych tady nečekal, pane ministře, co se tady děje?“ Zaorálek dodal, že ošetřit nakonec nejvíc potřebovali ti, co pomáhali a pořezali se od střepů.
Na veřejnosti úředník, v civilu dálniční úderník!

Přečtěte si
soorry
2. 2. 2017 • 09:48

Splnil svou povinnost pomoci při autoněhodě. a že má sekeru?? starý klasický nástroj na vše.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.