Důchodkyně utekla s milencem. A on ji zavraždil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Důchodkyně utekla s milencem. A on ji zavraždil?

Milada Bezemková
Milada Bezemková

K. ŘEČICE – Už téměř dva roky je nezvěstná Milada Bezemková (69). V říjnu 2005 odjela s cizím mužem z Kardašovy Řečice u Jindřichova Hradce a od té chvíle ji už nikdo neviděl.

Už téměř dva roky je nezvěstná Milada Bezemková (69). V říjnu 2005 odjela s cizím mužem z Kardašovy Řečice u Jindřichova Hradce a od té chvíle ji už nikdo neviděl. Utekla s milencem, který ji nechce pustit k rodině, nebo ji snad zabil?

Milada Bezemková se paradoxně ke svému věku nesmírně ráda seznamovala s muži na inzeráty. Osudného dne ji zahlédli sousedi v červeném autě s cizím mužem. Pak už ji nikdo neviděl…

„Získali jsme její zápisník, kde je několik desítek adres a telefonů. Všechny patří starším pánům, se kterými se seznamovala,“ řekl Aha! mluvčí policie Jaroslav Beran s tím, že zjišťovali, u kterého z chlapů by mohla být. K nalezení ale nebyla a není.
„Pokud maminka žije, tak si myslím, že ji někde nějakej chlap drží, třeba jí neubližuje, ale zakazuje jí se vrátit,“ říká nešťastně dcera zmizelé důchodkyně Milada Hermanová, která denně vytáčí mámino telefonní číslo, mobil je však nedostupný.

Policisté zjišťovali také to, zda za zmizením staré ženy není její rodina. „Copak bychom mamince ublížili? Platili jsme jí nájem a půjčovala jsem jí byt, když za ní přijel nějakej ten amant,“ pláče dcera Milada.

Její matka bydlela v Domě s pečovatelskou službou. Lidé z domu ještě teď vzpomínají, že se na schodech často potkávali s muži, kteří za Bezemkovou chodili. „Ráno kolikrát šel jeden dolů, druhej nahoru, ale co, byla to její věc. Jen si myslím, že na ty chlapy doplatila a nějakej jí ublížil,“ myslí si i paní Marie, bydlící v domě.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.