Kauza ztracené Míši (12): Špinavá hra matčina milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kauza ztracené Míši (12): Špinavá hra matčina milence!

Objevily se informace, že přítel její matky hrál s Míšou pořádně špinavou hru.
Objevily se informace, že přítel její matky hrál s Míšou pořádně špinavou hru. (Foto: Facebook)

Bezvýsledné pátrání po zmizelé Michaele Patricii Muzikářové pokračuje. Policisté prohledávají okolí jejího bydliště a prověřují všechny možné verze jejího zmizení. Dívku hledal i speciálně vycvičený pes z Německa, ten odhalil, že její stopa cestou do školy náhle končí. Byla snad unesena, anebo nastoupila k někomu do auta dobrovolně? Na internetu se začaly objevovat další indicie, že jeden z přátel její matky hrál na Míšu pořádně špinavou hru…

„Ve skupině na internetu se tvrdí, že jeden z partnerů Míšiny matky se na internetu vydával za 12-13letého chlapce a psal si s Míšou. Dokonce prý navrhoval, aby se viděli, a sliboval jí, že pro ni přijede jeho strýc. O celé konverzaci na Facebooku prý věděl jeden ze spolužáků Míši, která se mu s tím svěřila,“ uvádí web eXtra.cz s tím, že redakce jméno dotyčného zná, ale rozhodla se ho nepublikovat.

To, že policie prověřuje přátele její matky, potvrdila jedna z jejich sousedek. „Později tady byli s fotkou partnera Míšiny matky, toho bez ruky, a ptali se na něj,“ uvedla pro Blesk. Policie už dříve uvedla, že vyhodnocuje všechny poznatky od veřejnosti, snad tedy tyto informace přispějí k dívčině nalezení.

 



Přečtěte si
mich1l
27. 1. 2017 • 09:58

Přesně tak chytit

dametodokupy
26. 1. 2017 • 21:50

A Ota stale jen betonuje a betonuje...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.