Zeman dostal dárek: Cyklostezek pán? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zeman dostal dárek: Cyklostezek pán?

Zeman byl z kola za téměř 80 tisíc korun nadšený.
Zeman byl z kola za téměř 80 tisíc korun nadšený. (Foto: KPR)

Lehoučké jak pírko, šlapání tiché a snadné. Takové je kolo tradiční české produkce, které včera dostal prezident Miloš Zeman (72). A cena ručně vyrobeného Favorita z Rokycan? Od 79 tisíc korun výš.

Prezident Miloš Zeman (72) včera zahájil svou čtyřdenní návštěvu Plzeňského kraje, kam během svého mandátu zamířil již počtvrté. Poprvé ve své funkci ho měl ale možnost uvítat hejtman Josef Bernard (ČSSD), který Zemanově choti Ivaně (51) nebo jeho dceři Kateřině (23) pořídil kolo. Prý proto, že prezident má své, tak aby jej mohly doprovázet.

Favorit se ale hlavě státu tak zalíbil, že jej i přes své bolavé nohy zřejmě na Vysočině »prošlápne« sám. „Až se můj zdravotní stav s bolavýma nohama poněkud lepší, neboť vám sděluji, že výkon prezidentské funkce podstatně napomáhá zlepšení mého stavu, tak vyhodím elektrokolo a sednu si na vaše kolo,“ prohlásil natěšený prezident. Odpoledne pak debatoval s vedením a zaměstnanci Škodovky.



Přečtěte si
-bello-
25. 1. 2017 • 12:21

hm, v jednu dobu bylo módní budovat cyklostezky.A tak se radní ze všech městských částí předháněli, kdo dá stezek víc a skončilo to tak, že pěší zóny zmizly. Současně ale město omezilo převoz kol v tramvajích a převozní podmínky a plán kama kdy s kolem můžete je tak komplikovaný, že jen nadšenci absolvují.A když tohle vynecháte, tak zbývá jen jízda po Praze k cyklostezce , ale to je spíš sebevražedná mise nejzdravěvší je prý chůze, jenže tohle radní asi nečetli a turistické cesty lidem kvůli kolům zrušili

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.