Obžaloba tvrdí: Mámu (†87) ubodal a zardousil ...pak hledal jejího vraha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Obžaloba tvrdí: Mámu (†87) ubodal a zardousil ...pak hledal jejího vraha!

Vítězslav N. řekl, že matku našel mrtvou.
Vítězslav N. řekl, že matku našel mrtvou. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

„Až já toho haj*la chytím, já mu to spočítám!“ vykřikoval Vítězslav N. (53) z Úsova na Olomoucku, když policie před rokem začala vyšetřovat vraždu jeho matky (†87). Nakonec je to však on, komu za ubodání stařenky hrozí u soudu osmnáctiletý trest.

„Jsem nevinen! Neudělal jsem to!“ řekl včera před zahájením soudního procesu. V době, kdy k mordu došlo, žil s přítelkyní v úsovském domku u své nemohoucí matky. On ani jeho partnerka nikde nepracovali. Jedinou náplní jejich života byla konzumace piva a laciného vína. Žili ze své podpory v nezaměstnanosti a také z důchodu a příspěvků na péči, které dostávala stará žena upoutaná po mrtvici na lůžko.

Staré paní se nelíbilo, koho si do domu syn přivedl. Mezi ní a partnerkou Vítězslava N. byly časté neshody. Ty měly podle obžaloby vyvrcholit 28. ledna loňského roku. Syn měl mámě zasadit několik ran nožem do hlavy a do krku a nakonec ji ještě zardousil.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.