Bývalá italská miss dala kopačky příteli: Znetvořil ji kyselinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bývalá italská miss dala kopačky příteli: Znetvořil ji kyselinou!

Miloval ji, pak ji zmrzačil.
Miloval ji, pak ji zmrzačil. (Foto: Facebook, ara)

„Když nebudu mít krásnou miss já, tak ani nikdo jiný!“ Tak nejspíš smýšlel Jorge Tavares (29), který se nádherné Gessice Notaro (28) pomstil za rozchod tím, že jí chrstl do tváře kyselinu!

Gessica byla krásná – dokonce až tak moc, že se v roce 2007 coby Miss Romagna probojovala do finále soutěže Miss Itálie. Od té doby žila jako v pohádce – věnovala se zpěvu i tanci, trénovala delfíny, měla slibně nastartovanou kariéru televizní moderátorky...  Jenže tomu všemu je teď všemu konec!

Neunesl rozchod
Loni v létě se Gessica rozešla s přítelem, ten se jí však nechtěl vzdát a neustále ji kontaktoval i pronásledoval. Když svou vyvolenou ani tak nezískal zpět, rozhodl se, že když tak krásnou dívku nemůže mít on, tak ani nikdo jiný! Počkal si na ni před jejím domem, brutálně ji zmlátil a do obličeje jí chrstl kyselinu! Někdejší miss utrpěla hluboké popáleniny a její sny o hvězdné kariéře se v tu chvíli rozplynuly. Teď už má jen jediný – znovu vidět svět kolem sebe... Lékaři se totiž obávají, že přijde o zrak trvale! A aby se jí zahojily popáleniny, bude muset podstoupit desítky plastických operací. Názor psychiatra
„Osoba, která něco tak barbarského a brutálního spáchá, a nemusí to být nutně muž, v sobě má zakořeněno, že krása je pro oběť tohoto činu největším bohatstvím. Ví, že materiální věci lze nahradit, ale krása ne. Katastrofální následky takového útoku si oběť ponese po zbytek života a pachateli je jasné, že ji tím nejvíc raní.“ MUDr. Jan Cimický (68), CSc., psychiatr



Přečtěte si
-bello-
17. 1. 2017 • 11:32

Jestli mají v Itálii Miss soutěže takovou úroveň, kterou jim u nás nasadila Bakalová ( Maláčová), tak krásná být nemusela, chytrá taky ne .Trénování delfínů vězněných v bazénech jen pro to, aby vydělávali já neuznávám.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.