Ideální čapka pro každou tvář: Co v zimě na hlavu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ideální čapka pro každou tvář: Co v zimě na hlavu?

V klobouku budete vždycky dámou.
V klobouku budete vždycky dámou. (Foto scom)

Najít čepici, která podtrhne rysy tváře a člověk v ní nevypadá ani jako kašpárek, ani jako ruská carevna, to dá jednomu pořádně zabrat.  Víte, podle čeho vybírat? To je přece jasné, podle tvaru obličeje.

Výrazná brada
Můžete mít kulicha s bambulí
Líbí se vám čepice s velkými kožešinovými bambulemi? Klidně si ji dopřejte. Pokud vám připadají příliš výstřední, volte čapku černou, béžovou nebo v přírodních odstínech. Tento typ čepice totiž sluší spíše ženám s trojúhelníkovým obličejem.

Kulatý obličej
Ideální pod klobouk
Nechcete vypadat jako horský vůdce nebo malá holčička, a navíc potřebujete zvýraznit rysy? Zvolte klobouk. Trendem jsou klobouky v pánském stylu, které se hodí pro ženy s kulatým obličejem, který vyrýsují a zeštíhlí.  Připravte se ale, že budete středem pozornosti.


Hranatý obličej
Tady sedne baret
V čepici se necítíte dobře a na klobouk si netroufáte? Zkuste baret, který je neuvěřitelně variabilní. Je ideální pro ženy s  hranatým obličejem, jejichž čelisti, lícní kosti a čelo jsou přibližně stejně široké. Můžete zvolit velký extravagantní model s broží či jinou ozdobou nebo  naopak malý pletený. Pletené barety poslouží i jako sportovní čepice.

Plnější tváře, kulatá brada
Narazte si beranici
Máte-li spíše plnější tváře, kulatou bradu a nižší čelo, jsou čepice s větším objemem pro vás to pravé. Kožešinové čapky všech barev a tvarů budou korunou vašeho zimního oblečení. Můžete zvolit sportovnější i elegantní look, v každém případě však zazáříte, a navíc vám bude báječně teplo.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.