Co na sebe prozradila sexy herečka Jessica Alba? Přečtěte si exkluzivní rozhovor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co na sebe prozradila sexy herečka Jessica Alba? Přečtěte si exkluzivní rozhovor!

 (Procter and Gamble)

Z filmového plátna do křesla ředitelky mezinárodní společnosti. Tak by se dal shrnout příběh slavné hollywoodské herečky Jessici Alby. Nyní se úspěšná podnikatelka stala i oficiální globální ambasadorkou společnosti Braun. O tom jaké to je zkombinovat roli matky, podnikatelky a herečky se dočtete v rozhovoru.

Zdá se to být dlouhá cesta od vaší role Mayi Graham v seriálu Delfín Flip k úspěšné podnikatelce stojící za silnou značkou Honest. Dvacet let je pryč, kdy a kde se objevil tento zvrat ve vaší kariéře?

Když jsem byla poprvé těhotná, chtěla jsem jako každá nastávající máma pro své dítě připravit čistý, šťastný a hlavně bezpečný domov. Měla jsem hodně otázek a hledala jsem značku, která by mi zaručila, že její produkty budou opravdu kvalitní. Taková značka ale neexistovala. A proto jsem ji založila. Nejdříve jsem chtěla prosadit změny v legislativě. Bohužel tyto reformy jsou velmi těžko proveditelné. Proto jsem se rozhodla změnit trh - tak jsem mohla zákonodárcům ukázat, že toto je výhodný business i důležité téma pro lidské zdraví a bezpečnost. Chceme ukázat, že pokud vytvoříme dobré podmínky, zákazníci změní svá očekávání i chování.

Vaše krása se jeví jako velmi důležitá pro úspěch vašeho podnikání. Kolik času denně strávíte péčí o ní a jací jsou největší pomocníci?

Preferuji svěží přírodní make-up. Ráno mám mezi starostmi o děti a kanceláři většinou okolo deseti minut, takže používám základní make-up, korektor, tvářenku, řasenku a lehkou rtěnku. Den začínám pečlivým vyčištěním pleti. Velmi jsem si oblíbila čistící kartáček Braun Face Spa, protože dokáže hloubkově pročistit pleť a poskytnout jí perfektní hydrataci. Také používám denní a noční krém. Dalším pomocníkem je epilátor IPL k snadnému odstranění chloupků. Jeho účinky jsou znát už po prvním použití. Za normálních okolností je poměrně drahý a epilace bolí, ale Braun Silk-expert IPL není vůbec bolestivý a epilaci můžete vykonávat v pohodlí domova. Postupem času dokáže redukovat růst vašich chloupků a je za skvělou cenu.

Čas od času se objevíte v nějakém filmu. Zdá se ale, že podnikání ve vaší kariéře převážilo. Je to pravda? Jsou vaše každodenní výzvy podobné těm, které jste prožívala jako herečka?

Herecké výzvy jsou odlišná věc. U každého projektu posuzuji, zda je to pro mne cenný čas. Zvláště zvážím-li, že jsem pryč od mé rodiny i podnikání. Vždy přemýšlím, jak jedna věc ovlivňuje druhou i návratnost mé investice.

Je těžké zkombinovat roli matky a podnikatelky?

To si nemyslím. Ale nenašla jsem nikoho, kdo by dokázal vyvážit svůj čas mezi domovem a prací, zvláště pokud řídí firmu. Já obdivuji lidi, kteří dokážou pracovat z domova. Taky jsem to zkoušela, ale tak snadno se přestanu soustředit! Ale pokud si umíte rozvrhnout čas doma, myslím, že je to lepší přístup.

Sociální sítě jsou všudypřítomné… Jste stále schopná být na 100 procent off-line alespoň 24 hodin?

Může to být těžké, ale občas je to nezbytné. Každý z nás potřebuje někdy vypnout.

Měla jste zdravotní problémy, když jste byla mladší. Jak zůstáváte zdravá během zimy, když jsou všichni okolo nemocní?

Pro mě je důležité odpočívat, hodně pít a udržovat v pořádku tělo i mysl. Pokud jedno z toho v pořádku není, projeví se to.

Máte nějakou sportovní aktivitu, kterou nesnášíte?

Nemám nějak zvlášť ráda sportování, ale vždy se cítím lépe po hodině spinningu nebo jógy. 

Braun Silk-expert IPL splní sny všech žen o hedvábně jemné pokožce. Upravuje intenzitu světla podle tónu vaší kůže a díky třem nastavitelným úrovním síly je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku. Braun Silk-expert IPL vygeneruje až 300 000 záblesků a poskytne vám tak až 15 let plných péče o tělo. 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.