Velký horoskop pro čtenáře Aha! od astrologa Ravena | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velký horoskop pro čtenáře Aha! od astrologa Ravena

Astrolog Raven Argoni
Astrolog Raven Argoni (Foto scom, ara)

Známý mág a astrolog Raven Argoni sestavil pro čtenáře Aha! horoskop na tento rok. Bude rok 2017 lepší než ten, který doslova před pár hodinami skončil? Zatím to vypadá, že tolik jako loni nás hvězdy trápit nebudou a šťastná sedmička zasvítí na lepší časy. Co tedy čeká a s největší pravděpodobností nemine jednotlivá znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)
Beran má ve svém znamení od samého počátku roku 2017 planetu života – Uran. Ta obvykle přináší velké životní změny nebo možnost učinit rozhodnutí ohledně této změny. Uran bude v Beranu působit až do roku 2019, potom na 84 let znamení Berana opustí. Už v lednu 2017 budou Berani řešit pracovní a vztahové záležitosti. I kdyby bylo v této oblasti všechno v pořádku, naskytnou se nečekané nové možnosti buď změnit něco v již zaběhnutém partnerství, nebo vyměnit partnera či partnerku, popřípadě využít nové pracovní nabídky, i kdyby to byla jen možnost přivýdělku, která přijde od známého či kamaráda.

Býk (21. 4. – 21. 5.)
Býci se do nového roku 2017 vstoupí doslova jako děti, jako nepopsané tabule a v podstatě až do poloviny března 2017 budou prožívat život tak, jak byli a jsou zvyklí. Žádné velké změny ani výhodné nabídky na ně nebudou útočit, teprve po 10. březnu 2017 se v řadách Býků zrodí nejeden hrdina. Do znamení Býka totiž vstupuje ze znamení Berana Mars, planeta mužské energie, aktivity a průraznosti. Lze tedy očekávat, že spoustu věcí, které jste měli už vyřešit, začnete řešit v polovině a v druhé polovině března 2017. Budou to drobné problémy, které se budou týkat rodiny a osobních vztahů, ale do konce roku 2017 nebudete mít žádný důvod k nespokojenosti.


Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Začátek roku 2017, leden, únor a březen budou pro vás spíše takové rozjezdové. Letošní rok by mohl mít klidně v horoskopu místo Blíženců Velkého Medvěda, protože vstup do roku 2017 se u vás bude více než raketovému startu podobat pomalému probouzení ze zimního spánku. Na začátku března se můžete dozvědět nějakou novinku, týkající se práce, ale ne ve smyslu „zítra už nechoďte“. Dočkáte se nějaké inovace nebo nějaké pracovní změny, která může být spojena i s nutností absolvovat školení nebo kurz, prostě se něco nového doučit a naučit. Nehody a neštěstí před sebou nemáte žádné, celkové rozložení planet je pro Blížence harmonizující na celý rok. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)
Vstup do roku 2017 se bude Rakům zdát váhavý, nijaký a nudný. Budou mít vnucující se pocit, že o ně nikdo nestojí, nikdo se s nimi nechce bavit, nikdo je nemá rád. A pokud se někde něco zajímavého děje, tak je to zásadně a pouze tam, kde nejsou oni. Všechny zajímavé planety jsou v jejich tranzitním horoskopu naproti u Kozorohů, Vodnářů a Ryb. I když se budou Raci chovat celkem pasivně, v polovině ledna 2017 je někdo osloví se zajímavou pracovní nabídkou. Může to být také inspirace nebo zajímavý podnět, který se ukáže být užitečný na celý rok. Dávejte proto hned na začátku roku pozor na všechno, co souvisí s prací, může to být třeba i začátek vaší pozdější oslnivé kariéry.

Lev (23. 7. – 22. 8.)
Lev je silné znamení, do začátku roku 2017 ale budou Lvi vstupovat nikoliv přímo jako šéfové a vládci, ale spíše jako zástupci šéfů a pobočníci vládců. První planeta, která se těsně před polovinou ledna 2017 do Lva dostane, je Měsíc a nastane konstelace, slibující začátek řešení partnerských problémů. Jinými slovy to vypadá tak, že všechno bude v životě Lvů v pořádku, zdraví bude fungovat, nejsou zde žádné osudové konstelace varující před možností nějaké osudové nehody nebo neštěstí či náhlého onemocnění a jiných negativních zásahů do harmonického života. Jediné, co bude muset Lev řešit, jsou vztahy – partnerské, mezilidské a s velkou pravděpodobností i vztahy v rodině.

Panna (23. 8. – 22. 9.)
Vaše znamení, milé Panny, v roce 2017 čekají úlohy spojené spíše s ekonomikou, financemi, penězi a účetnictvím. Od začátku roku až do dubna bude všechno podřízeno vašemu osobnímu účetnictví, ať už budete řešit záležitosti kolem zdraví, práce, vztahů nebo rodinných problémů, všechno se budete snažit urovnat a vyřešit s kalkulačkou v ruce. Naštěstí se v dostřelu našich předpovědí netýkají astrologických Panen žádná znamení smůly nebo jakýchkoli negativních osudových zvratů, takže pokud dodržíte pravidlo, že před zatáčkou se vždy vyplatí lehce přibrzdit, propočítáte se celkem bez nehod rokem, aniž by vás cokoliv zaskočilo nebo nepříjemně překvapilo .

Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Vstup do roku 2017 je pro vás symbol naděje a očekávání nových zítřků. Váhy už to mají v »pováze«, že musí stále něco hodnotit a oceňovat nebo kritizovat. Mají ve svém znamení Jupiter, planetu štěstí, a už jenom podle toho by se dalo říct, že za vydatné pomoci Jupitera se bude na Váhy sypat štěstí ze všech stran, tak nějak na obě misky vah rovnoměrně – a to až do října 2017. Potom se Jupiter přesune do mírně zoufalého Štíra, který už bude podporu ze strany vyšších sil potřebovat jako prase drbání. Rok 2017 se pro Váhy odehraje pod heslem »Láska zvítězí nad vším!«.

Štír (24. 10. – 22. 11.)
Štíři měli v poslední době smůlu, protože v jejich znamení je už pár měsíců Černá Luna. Ta umocňuje vliv ostatních aspektů a planet. Kolem 22. ledna 2017, kdy se setká Černá Luna s Měsícem ve Štíru, očekávejte nové nabídky týkající se práce, podnikání a částečně také vztahů. Pokud jste se chtěli nebo chcete rozcházet, tak to raději ještě nechte na březen nebo duben. Je totiž velice pravděpodobné, že se vaše životní situace začne nápadně zlepšovat v druhé polovině února 2017. Významný bude 18. únor, kdy dojde ke spojení Černé Luny a Měsíce a současně se Černá Luna přesouvá ze Štíra do sousedního Střelce. To je den, který vám přinese spoustu zajímavých náhod a nabídek, pouze se musíte správně soustředit, abyste si dokázali dobře vybrat.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Je možné, že se při vstupu do roku 2017 nebudete cítit tak odhodlaně a slavnostně jako příslušníci ostatních znamení. Přítomnost Saturnu činí život poněkud těžším zvlášť v oblasti práce a podnikání a to se přenáší i na postupně stále víc a víc chybějící spokojenost v partnerství, manželství a v rodině. Saturn je něco jako životní zkouška, i když se saturnský princip nedá překonat. Je možné, že se v lednu a v únoru 2017 začnete zajímat o svůj vlastní duchovní růst, může se to projevit odhodláním nebo rozhodnutím začít studovat psychologii, popřípadě nápadem začít studovat cokoliv, abyste si zvýšili kvalifikaci. Šťastné období na práci i na vztahy potom máte až do konce roku 2017.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Málokdo vyrazí do roku 2017 s takovým odhodláním a radostí jako Kozorozi. Do poloviny ledna vládne jejich znamení, přičemž své síly v boji za lepší zítřky hned od začátku na straně Kozorohů spojují Slunce, Merkur a své k tomu může říct i Pluto. Od začátku roku, možná už od Silvestra 2016 mohou Kozorozi řešit své pracovní postavení ve firmě, mohou si plánovat reformu vztahu a finanční princip Merkuru jim bude nakloněný až do konce prvního týdne v únoru. Bylo by dobré do této doby vyřídit co nejvíce záležitostí týkajících se práce a financí, protože právě teď jsou k tomu vhodné veškeré hvězdné i planetární konstelace. Celkově bude rok﷯ Kozorohům příznivě nakloněn, všechno se jim bude dařit.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)
Vodnáři se po pracovní stránce těžce rozjedou hned od začátku roku 2017. Minulý rok pravděpodobně nebyl z hlediska práce nic zvláštního, ale v tomto roce si všechno vynahradíte. Prakticky celý únor 2017 je pro Vodnáře jak stvořený z hlediska jakékoliv pozitivní změny v pracovní oblasti. Je možné, že jste s financemi zatím vycházeli jen tak tak, finanční konstelace se naštěstí už mění k lepšímu. Na velké životní změny nebude tento rok příležitost, nicméně i tak se mohou Vodnáři uplatnit především v pracovní oblasti, a to hlavně díky své vlastní aktivitě. Šťastných osudových příležitostí bude poskrovnu. Mohou se ale naučit plno zajímavých věcí, které mohou využít ve výdělečném procesu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)
Ryby vplují do roku 2017 s vervou a nadějí. Hned na začátku roku mají ve svém znamení Mars, Neptun, Venuši a Měsíční sestupný bod, mohou využít výborných konstelací pro jakoukoliv intelektuální činnost. Vynikající planetární sestava, která Ryby doslova nese na ramenou slávy cestou úspěchu, slouží Rybám a vlasti až do konce ledna, potom se přesouvá do sousedního Berana a Rybám zůstává v jejich znamení Neptun, což je zvláštním způsobem pomalá planeta. Ta v Rybách bude působit na inspiraci až do roku 2026, proto se ani nebudeme divit, když Ryby získají pocit, že není kam spěchat a že je v životě už nic nepřekvapí. Celkově by se dal rok 2017 pro Ryby ohodnotit jako klidný a přínosný.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.