Poloha na koníčka: Jak si ji užijete vy i partner! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poloha na koníčka: Jak si ji užijete vy i partner!

Poloha na koníčka je velmi oblíbená zejména u něžného pohlaví.
Poloha na koníčka je velmi oblíbená zejména u něžného pohlaví. (Profimedia.cz)

Pro ženy je poloha na koníčka často nejlepším způsobem, jak při sexu dosáhnout orgasmu. Mužům zase poskytne skvělý výhled na ženské tělo. Je ale poměrně náročná. Jak si ji tedy co nejvíce užít?

1)      Pokud se stydíte, vezměte si sexy prádlo. Jednou z nevýhod této polohy pro ženy je, že je vidět úplně vše. Pokud si nejste jistá, jak bude vypadat vaše poprsí, sáhněte po sexy podprsence. Máte-li problém se svým břichem, použijte korzet.

2)      Hrajte si. Když je žena nahoře, má celou situaci ve svých rukou. Snažte se, aby si i váš partner sex maximálně užil. Hlaďte ho po hrudi a s trochou opatrnosti použijte nehty. Opět vám pomůže také oblečení, pokud se chcete stylizovat například do role sexy dominy.

3)      Dívejte se partnerovi do očí. Polohy tváří v tvář mají tu výhodu, že můžete navázat hluboké oční spojení. Komunikujte spolu neverbálně a dávejte najevo, co se vám líbí.

4)      Zkontrolujte erekci. Než s touto polohou vůbec začnete, je potřeba se ujistit, že penis je dokonale ztopořený. Jinak poloha na koníčka nebude příliš proveditelná.

5)      Střídejte pohyby. Jakmile je penis uvnitř, zapojte fantazii. Měňte pohyby, vrťte boky a nikam nespěchejte. Budete-li se pohybovat dlouho stále stejně, hrozí, že váš milý příliš dlouho nevydrží a to jistě nechcete.

6)      Intenzita průniku. Kromě střídání pohybů, se vyplatí měnit i hloubku penetrace. Drážděte jen špičku penisu, pak zase zkuste pořádně hluboký průnik.

7)      Pozor, ať se brzy neunavíte! Tato poloha může být především pro ženy pořádně fyzicky náročná. Abyste si odpočinula, opřete se čas od času o partnerův hrudník nebo nohy. Pomoci vám milenec může i rukama. Když vám je vloží pod zadeček a bude vás nadzvedávat, práci vám hodně usnadní.

8)      Hrajte si s poprsím. Jednou z věcí, které muže na této poloze nejvíce vzrušují, jsou rozpohybovaná ženská ňadra. Nechte je tedy bez obav poskakovat nahoru a dolů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.