Paterčata děkují všem dárcům: Vybralo se méně, ale radost je veliká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Paterčata děkují všem dárcům: Vybralo se méně, ale radost je veliká!

Takhle slavila paterčata Vánoce loni.
Takhle slavila paterčata Vánoce loni. (Foto RC Milovice)

Milovická paterčata si užila již své čtvrté Vánoce. Podobně jako loni jim bylo možné na transparentní účet zaslat finanční příspěvek, případně zakoupit hmotný dar. Letos byli lidé poněkud méně štědří než v předchozích letech.

Zatímco loni se na transparentním účtu objevilo téměř 39 tisíc, letos lidé během listopadu a prosince poslali jen 13 700 korun. V loňském roce bylo na účet rodiny posláno 1 200 korun, letos se z účtu vybralo 17 000.

To však ještě nemusí znamenat, že by se okruh dárců o tolik ztenčil. Na stránkách rodinného centra Milovic jste mohli vybrat z řady dárků, které bylo možné rodině poslat, čehož řada lidí zřejmě využila.

Rodiče paterčat, kterým už je momentálně 3,5 roku, každopádně na stránkách centra vyjádřili všem dárcům vřelé díky. K tomu připojili roztomilé „pffko“ s jejich rozesmátými ratolestmi na procházce. „Děkujeme Vám všem za pomoc a podporu a přejeme požehnané vánoční svátky a šťastný nový rok 2017,“ napsali k přáníčku.

Leden už pro rodinu tak veselý nebude, jelikož ji čeká soud. V původní peněžité sbírce, kterou spravoval Klub dvojčat a vícerčat, se totiž vybralo 600 tisíc korun. Poté ale došlo k neshodám a paterčata ani jejich rodiče z peněz neviděli ani korunu, všechny byly přepsány na účet magistrátu. A právě o více než půl milion korun se nyní rodina soudí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.