No fůj! Kanibal ho podřízl a snědl genitálie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

No fůj! Kanibal ho podřízl a snědl genitálie!

U soudu se snažil tvrdit, že se Polák zabil sám.
U soudu se snažil tvrdit, že se Polák zabil sám. (Foto Profimedia.cz, ara)

Neúspěšný podnikatel Wojciech S. (†59) chtěl zemřít. K sebevraždě se sám nedokázal odhodlat, tak se přes internet seznámil se zvrhlým Němcem Detlevem Günzelem (58). Jeho nabídka pro něj zněla neodolatelně – tobě pomůžu zemřít a... Já se odměním tvým masem!

Bývalý německý policista Günzel si svou oběť vyhlédl na internetu. Pod jménem Caligula31 mu nabídl pomoc při spáchání sebevraždy a nešťastný Polák rád souhlasil. Podle své první výpovědi ho kanibal vzal do sklepa, kde mu podřízl hrdlo. „Tak zněla naše dohoda,“ tvrdil. Motorovou pilou rozporcované tělo bylo nalezeno v záhonech Günzelovy zahrady ve vesničce Gimmlitztal poblíž českých hranic. Jediné, co se nenašlo, byly jeho genitálie – ty prý masochista s kanibalskými choutkami snědl!

Za vraždu a nedůstojné zacházení s mrtvým už byl jednou odsouzen, letos se však odvolal s tím, že okolnosti Polákovy smrti nebyly dostatečně prošetřeny. Odsouzený vrah totiž otočil a trval na tom, že se u něj Polák oběsil! Původní doznání prý učinil pod tlakem vyšetřovatelů a souzen může být jen za nakládání s mrtvolou (sazba 3 roky), byť naporcování těla bylo Polákovým posledním přáním...

Soud však úchylnému Němci neuvěřil a původní trest osmi a půl roku pobytu za mřížemi mu nejen potvrdil, ale dokonce o měsíc prodloužil.

O »praseti« v marinádě
Z komunikace mezi kanibalem a Polákem vyplynulo, že měl už dva zájemce, ani jednou ale »poprava« nedopadla: „První prase couvlo,“ napsal Detlev. Prase v kanibalském slangu značí zájemce o smrti. Druhého muže (31) z Osnabrücku prý odmítl sám. „Chtěl, abych ho ugriloval a dorazil už naolejovaný, posypaný kořením, obalený igelitem. Toho jsem zabít odmítl,“ svěřil Polákovi.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.