Žárlivec udusil těhotnou: S mrtvolou žil v bytě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žárlivec udusil těhotnou: S mrtvolou žil v bytě!

K brněnskému soudu dorazil včera Pavel R. bez známek emocí.
K brněnskému soudu dorazil včera Pavel R. bez známek emocí. ( Foto Aha! – Zdeněk Matyáš)

Tři hodiny trýznivě umírala nastávající maminka (†36) z Tišnovska. Ze žárlivosti ji zavraždil její přítel Pavel R. (38). Chtěl se dozvědět, s kým ho podvedla.

„To u nás bylo normální, taková »Itálie«,“ ohodnotil Pavel R. včera u Krajského sudu v Brně soužití plné hádek se svou družkou, která byla ve 23. týdnu těhotenství. „Svázal jí ruce i nohy, položil na postel a po dobu tří hodin ji dusil rukou, potravinářskou fólií a igelitovou taškou,“ obžaloval ho státní zástupce. Muži hrozí doživotí.

„Chtěl jsem, aby mně řekla, s kým má pohlavní styk nebo kdo jí dává drogy,“ vysvětloval motiv strašného činu Pavel R. Svázal ji prý proto, aby nemohla do domu pouštět lidi, s nimiž pak souložila. Na otázku, proč jí zavázal ruce řekl: „Protože mě rozčílila, když mi na jednu otázku dávala jiné odpovědi, zavázal jsem jí i ústa, aby mohla jen kývat hlavou.“

Tvrdil, že ublížit jí nechtěl. „Když jsem odcházel, ještě se usmívala,“ vzpomínal. Záchranku ale k milé v bezvědomí nezavolal. Několik dní s ní ještě žil pod jednou střechou. „Na hlavu jsem jí dal sáček, aby z ní nic nevytékalo na postel,“ dodal. Tělo pak také svlékl a ukryl do kufru. „Nezasloužila si to, jsem hovado,“ kál se chladně.

Přečtěte si
-bello-
13. 12. 2016 • 12:52

Nejstrašnější smrt je smrt dušením, to je prokázané.Dusil i dítě, kzterý samozřejmě zoufale lapalo kyslík taky.Myslím, že doživotí je docela milosrdný tres.V těchto případech jsem pro smrt! i když možná jsou to podle jeho zjevu cikáni.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.