Pohřešovaný Ladislav V. (22) z Jirkova: V Itálii ukradl auto a přijel do Čech rovnou na policii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pohřešovaný Ladislav V. (22) z Jirkova: V Itálii ukradl auto a přijel do Čech rovnou na policii!

Ladislav V.
Ladislav V. (Foto Aha! – Helena Natová, Facebook)

Takové zmizení člověka a jeho následné objevení čeští policisté nepamatují. Ladislav V. (22) z Jirkova, který byl od konce listopadu pohřešovaný, se nyní sám přijel přihlásit na policii. Ano, přijel. Poštovním vozem, který ukradl v Itálii. I s balíčky a dopisy.

„Prý měl hlad a už žádné peníze, a když přemýšlel, jak se dostane domů, uviděl poštovní vůz, ze kterého pošťačka vystoupila a nechala ho nastartovaný,“ popsal kriminalista obeznámený s případem.

Cestou z Trieste projel Itálií a Rakouskem, aniž by ho někdo zastavil, přestože po autě opatřeném GPS, bylo vyhlášeno pátrání. Poštovní zásilky jsou prý neporušené. „Zahájili jsme trestní stíhání pro neoprávněné užívání cizího vozidla,“ řekl policista. Mladíkovi hrozí až dva roky vězení. Otázkou je, jak bude případ kvalifikovat italská strana. Auto se zatím nachází zapečetěné na dvoře Policie České republiky v Chomutově.


Odletěl do Milána
Matka nahlásila pohřešování 23. listopadu. Ladislav V., zatímco se o něj rodiče strachovali, odletěl běžnou linkou do Milána. Vlakem cestoval po Itálii, až se dostal do Trieste a odtud kradeným autem do Čech.

Přečtěte si
bobou
6. 12. 2016 • 09:53

Není třeba komentář! Co by jsme chtěli od Havlových dětí???? Dělají si co chtějí, mají možnost cestovat po celém světě. No a když nemají co do huby, tak prostě ukradnou auto a vyrazí zpět do vlasti. A to je tento borec ještě "slušný", že při té cestě domů nikoho nezamordoval, nebo nepřejel, takže by vlastně měl za to vše co provedl dostat metál!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.